ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

0 Το ένα τέταρτο των Αμερικανών πιστεύει στα UFO

Οι μισοί πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν και το 25% θεωρεί ότι έχουμε ήδη δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινους, δείχνει διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για λογαριασμό του δικτυακού τόπου Huffington Post.

Σύμφωνα με τη μελέτη μόνο το 17% των Αμερικανών πιστεύει ότι δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, ενώ το 50% δηλώνει ότι υπάρχει και το 33% δηλώνει ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Τα αποτελέσματα ήταν ελαφρώς διαφορετικά στο ερώτημα του εάν υπάρχει νοήμων ζωή σε άλλους κόσμους: Το 33% πιστεύει ότι υπάρχει, το 21% ότι δεν υπάρχει και το 42% δεν έχει σαφή γνώμη.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ένας στους τέσσερις πιστεύει στα UFO, ποσοστό που εκτινάσσεται στο 45% μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.

Ο βρετανός Φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, διάσημος για το έργο του στις μαύρες τρύπες, αλλά και για τις ενίοτε προκλητικές δηλώσεις του, έχει υποστηρίξει ότι πιθανότατα υπάρχει ζωή και εκτός της Γης, αλλά αν είχαμε ήδη δεχθεί επισκέψεις θα είχαμε βιώσει μια «πολύ πιο δυσάρεστη εμπειρία» από την απλή παρατήρηση των UFO.

Στην έρευνα της YouGov, οι απόφοιτοι πανεπιστημίου ήταν λίγο πιο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια μορφή εξωγήινης ζωής, αν και δεν ήταν πιο πιθανό να πιστεύουν στους ιπτάμενους δίσκους.

Από την άλλη, οι γηραιότεροι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση ήταν πιθανότερο να πιστεύουν στις επισκέψεις εξωγήινων.


ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...