ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

0 15 σημάδια που δείχνουν ότι είχες φοβερούς γονείς


Σημάδια που δείχνουν ότι είχες φοβερούς γονείς (2)

Το να είσαι γονιός σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό ας αφιερώσουμε λίγα λεπτά για να τους δώσουμε λίγη αναγνώριση. Εάν οι γονείς σας έκαναν τα παρακάτω πράγματα, τότε πιθανότατα η παιδική σας ηλικία ήταν υπέροχη!

0 Ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς, συμφώνησαν ότι ο Άσαντ είναι «ο νέος Χίτλερ»

Ο εβραϊκής καταγωγής υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, βρίσκεται σε ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Ευρώπη για να διατάξει τους Ευρωπαίους να συναινέσουν στις απαιτήσεις των φυλετικών του αδελφών και να αρχίσουν οι βομβαρδισμοί στη Συρία αμέσως.
Χθες συναντήθηκε με τον «Γάλλο ομόλογό του» - υπουργό Εξωτερικών Laurent Fabius, εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος τυχαίνει και αυτός να βιάζεται να προχωρήσει η μαζική δολοφονία στη Συρία.




0 ΑΔΩΝΙΣ, 0 ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ


http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEyLTEyLTE5LzE1NTI1LzEyNDAyODUxLmpwZw%3D%3D&t=634915524257432820&w=300&h=204Διαβάστε και φρίξτε


Αναζητώντας το βιογραφικό που ο ίδιος εμφανίζει στην προσωπική του σελίδα, εύλογα γεννώνται μερικές απορίες, με βασικότερη το γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ούτε το πότε μπήκε στο Πανεπιστήμιο αλλά ούτε και το πότε πήρε πτυχίο από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Ο καλοπροαίρετος επισκέπτης θα σκεφτεί ότι ίσως να πρόκειται για παράλειψη. Λαμβάνοντας όμως υπόψη το γεγονός ότι μιλάμε για έναν πολιτικό ο οποίος σχεδόν μονοπωλιακά καταφέρεται ενάντια στους «ακραίους φοιτητές», το Indymedia, το πανεπιστημιακό άσυλο ως μέσο συγκάλυψης της «ανομίας», ενώ σχεδόν μονότονα επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ότι «στα Πανεπιστήμια υπάρχει τόση ελευθερία ώστε ο ίδιος να μην μπορεί να πατήσει το πόδι του χωρίς να δεχτεί επίθεση από αριστεριστές και θολοκουλτουριάρηδες», θα περίμενε κανείς ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει αποτελέσει υπόδειγμα φοιτητή, πως αυτό είναι τιμή που φέρει υπερηφάνως, και κατά συνέπεια πως το πτυχίο θα στέκει σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...