ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς, συμφώνησαν ότι ο Άσαντ είναι «ο νέος Χίτλερ»

Ο εβραϊκής καταγωγής υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, βρίσκεται σε ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Ευρώπη για να διατάξει τους Ευρωπαίους να συναινέσουν στις απαιτήσεις των φυλετικών του αδελφών και να αρχίσουν οι βομβαρδισμοί στη Συρία αμέσως.
Χθες συναντήθηκε με τον «Γάλλο ομόλογό του» - υπουργό Εξωτερικών Laurent Fabius, εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος τυχαίνει και αυτός να βιάζεται να προχωρήσει η μαζική δολοφονία στη Συρία.
Το BBC ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνάντηση των δύο εβραϊκής καταγωγής υπουργών:
Επαναλαμβάνοντας μια φράση που χρησιμοποίησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο κ. Κέρι δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει μια "στιγμή Μονάχου" - μια αναφορά στην πολιτική κατευνασμού που απέτυχε να σταματήσει τη ναζιστική Γερμανία το 1930.

«Εμείς στις Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουμε, και οι Γάλλοι εταίροι μας γνωρίζουν, ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είμαστε σιωπηλοί θεατές στη σφαγή», είπε.

«Αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσει μια στοχευμένη και περιορισμένη, αλλά σαφής και αποτελεσματική απάντηση σε δικτάτορες σαν τον Μπασάρ Άσαντ που ευθύνονται για τις αγριότητες που διαπράττουν».
«Υπάρχουν μια σειρά από χώρες, ο αριθμός τ
ων οποίων είναι διψήφιος, οι οποίες είναι διατεθειμένες να αναλάβουν στρατιωτική δράση», είπε ο κ. Κέρι.

Είναι απόλυτα λογικό: ο Άσαντ είναι «ο νέος Χίτλερ». Αν προσπαθήσουμε να τον κατευνάσουμε και να μην ανατινάξουμε τη χώρα του, πρόκειται να ξεκινήσει την προσάρτηση τμημάτων της Ευρώπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια διαβολική εισβολή στην Πολωνία...

* Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ αρνήθηκε ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...