ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

0 Greekadelia | Το καλύτερο έθνικ CD της Ευρώπης είναι ελληνικό


Το ελληνικής παραγωγής cd Greekadelia βρίσκεται εδώ και δύο μήνες πρώτο στο worlds music charts europe σαρώνοντας τις θετικές κριτικές από εφημερίδες όπως η Guardian και η Independent και σχόλια όπως «επιτέλους ένα καλό νέο από την Ελλάδα».

Η Κρίστυ Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης είναι οι δύο εναλλακτικοί καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από το Greekadelia με ήχους από λαούτο και ινδικό αρμόνιο ανακατεμένα με ρυθμό και ηλεκτρονική διάθεση.


Το cd έγινε επιτυχία πρώτα στο εξωτερικό με ξένη δισκογραφική εταιρία.
Οι δύο μουσική παίζουν όργανα όπως το μπεντίρ και το λαούτο πολλά χρόνια μέχρι που άρχισαν να πειραματίζονται πάνω τους με live looping και ξεκίνησαν πειραματικά ως ντουέτο να παίζουν σε κλαμπάκια της Αθήνας και του εξωτερικού.
Η μουσική τους άρεσε πολύ κι έτσι ηχογράφησαν το greekadelia μόνοι τους στο σπίτι τους με ελάχιστα μεσα, ενώ όλα τα ρεμίξ τα έκανε ο Στάθης, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη δε χρειάζεται να είναι εμπορική για να είναι καλή και όπως φαίνεται τουλάχιστον στο εξωτερικό το αναγνωρίζουν αυτό.
iefimerida.gr
 http://www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...