ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

0 Η Λέσχη Bilderberg δεσπόζει στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του Bloomberg


Η Λέσχη Bilderberg, μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1954 από την παγκόσμια ελίτ έχει για άλλη μια φορά κυριαρχήσει στη λίστα του Bloomberg με τους δισεκατομμυριούχους.

Και ποια είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μια μυστικοπαθής οργάνωση που συναντιέται σε ετήσια βάση για να συζητήσει πολιτικά και οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Πολλά από τα μέλη της Λέσχης Bilderberg προέρχονται τόσο από κυβερνήσεις όσο και από ιδιωτικούς οργανισμούς.

Όλες οι συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg πραγματοποιούνται εν κρυπτώ, χωρίς καμία επίσημη καταγραφή για το ποιος παρακολουθεί, ποια είναι η ατζέντα και τι συμφωνίες κλείνονται.

Τα αρχεία με τις λίστες των συμμετεχόντων της Λέσχης Bilderberg βγαίνουν στη φόρα συνήθως λαθραία από ‘insiders’ και δημοσιεύονται στην «επίσημη» ιστοσελίδα τους (Πολλά ονόματα λείπουν από την επίσημη λίστα των συμμετεχόντων).

Από τότε που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε, πολύ λίγα αρχεία της ατζέντας των συνελεύσεων της Λέσχης έχουν δει την δημοσιότητα. Στην πραγματικότητα, από το 1954, έχει επιβληθεί μια φίμωση των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Λέσχης.

Μόνο τα πολύ τελευταία χρόνια κάποιοι ακτιβιστές κατόρθωσαν να αναγκάσουν τα κατεστημένα media να κάνουν αναφορές στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg.

Οι πίνακες που ακολουθούν αποκαλύπτουν επίσημα μέλη της Λέσχης Bilderberg που περιλαμβάνονται στην Λίστα του Bloomberg με τους Δισεκατομμυριούχους. 
                                   
Θέση στην Λίστα
Όνομα
Εκτιμώμενη περιουσία
Συμμετοχή σε συνεδριάσεις
2
Bill Gates
$63.4 δις.
2010
4
Warren Buffett
$49.8 δις.
2009
8
Larry Ellison
$40.7 δις.
1999
9
Bernard Arnault
$29.8 δις.
1992
20
Jeff Bezos
$24.1 δις.
2011
26
George Soros
$21.6 δις.
1999

Έτσι, γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανησυχούμε για την Λέσχη Bilderberg; Η κύρια ανησυχία με τις δραστηριότητες της Λέσχης Bilderberg δεν είναι το γεγονός ότι η παγκόσμια ελίτ συναντιέται με τους επικεφαλής των κρατών και με κυβερνητικούς αξιωματούχους (Αυτό ποτέ δεν πρόκειται να τελειώσει), αλλά είναι το γεγονός ότι συναντιούνται μυστικά, πίσω από κλειστές πόρτες χωρίς καμία αναφορά για το τι συζητήθηκε και τι συμφωνήθηκε.

Γιατί ο Τζον Κέρι (διορίστηκε πρόσφατα από τον Ομπάμα Υπουργός Εξωτερικών), ο Mark Carney (πρόσφατα διορίστηκε Διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας), ο Χένρι Κίσινγκερ, ο John Micklethwait (Editor-in-Chief, The Economist) και ο Robert Zoellick (πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας), πρέπει να συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών το 2012 (στο Chantilly της Βιρτζίνια των ΗΠΑ);

Τι ήταν αυτά που συζητούσαν; Ποια ήταν η ατζέντα τους; Τι υποσχέσεις δόθηκαν (γιατί και σε ποίους τις έδωσαν); 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...