ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 Άνθρωπος με πράσινο ιδρώτα!

Βρέθηκε άνθρωπος στην Κίνα ο οποίος έχει πράσινο ιδρώτα

Γιατροί, στην Κίνα, παραδέχονται πως έχουν προβληματιστεί ιδιαιτέρως με την περίπτωση ενός άντρα που ο ιδρώτας του έχει πράσινο χρώμα!
Ο κύριος Cheng Shunguo, από την πόλη Wuhan, δηλώνει πως ο ιδρώτας του «πήρε» πράσινο χρώμα περίπου
στα μέσα Νοέμβριου.
«Παρατήρησα πως τα εσώρουχα μου και τα σεντόνια του κρεβατιού είχαν γίνει πράσινα, ακόμα και το νερό μέσα στο ντους ήταν πράσινο,» είπε ο 52-χρονος άντρας.
Ο εν λόγω άντρας δήλωσε πως δεν αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο αλλά επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να εκτιμήσουν οι ειδικοί τον παράξενο ιδρώτα!
Οι γιατροί καθάρισαν τις μασχάλες του αλλά σε δέκα λεπτά ο ιδρώτας του έκανε πράσινο το πανάκι που του είχαν τοποθετήσει εκεί!
Τον υπέβαλαν σε διάφορες αιματολογικές εξετάσεις αλλά όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.
«Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε την αιτία αλλά θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε,» παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου
 
 http://a-pistefto.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...