ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

0 “Μέσα στο κύμα”… Εκπληκτικές φωτογραφίες!

Κύμα: Clark Little (10)
Ο φωτογράφος – surfer, Clark Little, είναι γνωστός και βραβευμένος για τις φωτογραφίες που βγάζει σκίζοντας το κύμα. Πάρτε μια ακόμα γεύση από τη δουλειά του!
Ο 43χρονος είναι γνωστός στους φίλους του Otherside.gr από προηγούμενο αφιέρωμα. Ξεκίνησε να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες όταν η γυναίκα του ζήτησε να διακοσμήσει τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας τους.
Το 2010 βραβεύτηκε από το μουσείο “Smithsonian” της Washington με το βραβείο “Oceans Photography”.
Ο ίδιος, μιλώντας για τις φωτογραφίες του λέει: “Μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα. Τότε ο άνεμος είναι πιο ήρεμος ενώ δεν υπάρχει και κόσμος τριγύρω”.

Κύμα: Clark Little (1)
Κύμα: Clark Little (5)
Κύμα: Clark Little (6)
Κύμα: Clark Little (7)
Κύμα: Clark Little (8)
Κύμα: Clark Little (11)
Κύμα: Clark Little (2)
Κύμα: Clark Little (3)
Κύμα: Clark Little (4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...