ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

0 Η NASA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Μέσα στον όλεθρο που προκλήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό στο Πακιστάν που σκότωσε περισσότερους από 500 ανθρώπους, ένα νέο νησί αναδύθηκε από τα βάθη της θάλασσας. NASA έχει κυκλοφορήσει εικόνες του νεοσύστατου νησιού.

Η NASA έχει κυκλοφορήσει πριν και μετά   φωτογραφίες του νέου επίγειου σώματος που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός σεισμού που έπληξε το Πακιστάν.

Ονομάζεται Zalzala Jazeera, ή ένα νησί σεισμού.  Αυτό μπορεί τώρα να βρεθεί 380 χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού στην Paddi Zirr Bay κοντά Swadar, το Πακιστάν στην Αραβική Θάλασσα

Η πρώτη εικόνα του νησιού ελήφθη από τη Γη παρατηρώντας μέσω ενός δορυφόρου της NASA στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον ίδιο κόλπο στις 17 Απριλίου με νερό και χωρίς ξηρά γύρω από τις συντεταγμένες που κατοικεί στο νέο νησί τώρα.
Photo by NASA
Photo by NASA

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το βάθος της στάθμης του νερού γύρω από το Zalzala Jazeera ανέρχεται σε περίπου 15 έως 20 μέτρα, που εκτείνεται 75 έως 90 μέτρα σε μήκος. Βρίσκεται περίπου ένα μίλι από την ακτή. 

Οι επιστήμονες λένε ότι το νησί δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλώς ένας σωρός από λάσπη, άμμο και συμπαγή βράχο που προκλήθηκε από τις δυνάμεις του υπό υψηλή πίεση αερίου.


Μετάφραση από Rusia Today

World Judge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...