ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

0 Σκληρή μάχη μεταξύ ελαφιών για το ποιο θα κυριαρχήσει στα θυληκά, μπροστά στα μάτια δύο κυνηγών.

Ένα ασυνήθιστο, αλλά και ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισαν δύο φίλοι που είχαν βγει για κυνήγι στην περιοχή Ίστριος της Ρόδου. Τα κέρατα δυο ελαφιών dama-dama, που είχαν δώσει σκληρή μάχη μέχρις εσχάτων για την κυριαρχία στον θηλυκό πληθυσμό, είχαν μπλεχτεί και το ένα έσερνε νεκρό το άλλο!

Η πάλη μεταξύ αρσενικών κατά την περίοδο του ζευγαρώματος είναι συνηθισμένη και συχνά αποβαίνει μοιραία για έναν από τους δυο διεκδικητές των θηλυκών ελαφιών!



Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το αποτέλεσμα ήταν ακόμη και ο νικητής να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του… Αν δεν τον έβρισκαν οι δυο κυνηγοί, θα έμενε μπλεγμένος στα κέρατα του νικημένου, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί, να φάει ή να πιεί νερό και σίγουρα θα πέθαινε!

Για καλή τύχη του ελαφιού, οι δυο κυνηγοί ειδοποίησαν αμέσως τους δασοφύλακες της περιοχής, οι οποίοι έφτασαν σε λίγα λεπτά. Έπιασαν με δίχτυ το τρομοκρατημένο ελάφι και το αναισθητοποίησαν για να μην κινδυνεύσουν από τα αιχμηρά κερατά του. Στη συνέχεια, έκοψαν το μπλεγμένο κέρατο του νεκρού ελαφιού και απελευθέρωσαν το ζωντανό, που λίγη ώρα αργότερα συνήλθε τελείως και έφυγε για να χαρεί την ελευθερία του και το… χαρέμι που κέρδισε.

http://rodius.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...