ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

14 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Άδωνις απειλεί το Indymedia

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην διαφωτιστής ελληνιστής και νυν νεοφιλελεύθερος χριστιανός, πρώην αρχαιολάτρης και νυν βυζαντινολάτρης, είναι μια ενδιαφέρουσα πολιτική προσωπικότητα που πουλάει βιβλία για την Ελλάδα και....
εισπράττει ψήφους. Στα διαλείμματα της εργασίας του, τελεμάρκετινγκ βιβλίων, βγάζει πύρινους λόγους κατά όλων που διαφωνούν μαζί του, με την Τρόικα, με το ΔΝΤ…

Βεβαίως, ο μεγαλύτερος εχθρός για τον Άδωνι είναι το indymedia. Με την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου ο Άδωνις -που αισθάνεται όπως και ο πρόεδρός του «ρυθμιστής» του πολιτικού σκηνικού της χώρας, αποφάσισε να πάρει τη ρεβάνς για όσα του γράφουν από το γνωστό site. Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία και από την εκπομπή του εξαπέλυσε ευθεία προειδοποίηση στο indymedia ότι θα τους κλείσει. Το indymedia φημολογείται ότι έχει τους server του στους χώρους του Πολυτεχνείου Αθηνών.

Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε σε πολλά με το indymedia, όπως και εκείνοι μαζί μας, όπως και με πολλούς άλλους. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα, αλλά στην ελευθερία του λόγου. Ο Άδωνις, ως… λογοκριτής, απειλεί ένα Μέσο με κλείσιμο. Και αύριο; Ποιος θα έχει σειρά που θα «ενοχλήσει» τον Άδωνι;
Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε στον Άδωνι, που προφανώς είναι άσχετος από διαδίκτυο, ότι οι διαχειριστές του indymedia μπορούν να νοικιάσουν server σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμούν. Τι θα κάνει τότε; Γελοιότητες που όμως δεν αναιρούν τις φαιές προθέσεις…

14 σχόλια:

  1. Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον θαυμάζω, τον επικροτώ και συμφωνώ με όσα λέει.
    Μακάρι τα όσα λέει να γίνουν μια μέρα πραγματικότητα στην Ελλάδα μπας και γίνουμε άνθρωποι μιας και καταντήσαμε χαϊβάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνούμε ότι έχει πει και σωστά πράματα. Αλλά έχει περάσει πλέον σε επίπεδα αλαζονίας. Δυστυχώς δεν είναι άνθρωπος της συζήτησης (τουλάχιστον όλα έτσι δείχνουν).
    Το γεγονός ότι απειλεί ξεκάθαρο κάποιο άλλο διαδυκτιακό μέσο ενημέρωσης (με το οποίο εμείς δεν έχουμε σύμφωνες απόψεις) αυτό δηλώνει τις προθέσεις που έχουν όλοι τους εναντίον των blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σχετικά με το τρομο-site, που δεν εκφράζει την ελευθερία αλλά την τρομοκρατία του λόγου, ας πάει σε όοοοοοοποια χώρα θέλει να νοικιάσει σέρβερ.
    Ας σταματήσουμε εμείς να πληρώνουμε την τρομοκρατική, ανθελληνική του δράση και για τα λοιπά βλέπουμε ανάλογα με την εξέλιξη.
    Δηλαδή τί;
    Και ανθέλληνας και να τον πληρώνει ο Έλληνας;
    Πολύ δεν πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασε και στο απο πάνω σχόλιο μου. Προσωπικά εγώ δεν συμφωνώ σε τίποτα με το indymedia, αλλά μέσω της όλης κατάστασης μπορεί να δει κανείς τις προθέσεις τους για όλα τα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AKOLK
    τον κάψανε 14 φορές, ας του επιτρέψουμε να «απειλήσει» και μια φορά.
    Και ποιον; το indymedia !
    Να αγιάσει το στόμα του.
    Τώρα για τους άλλους στα blogs, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση.
    (θα ήθελα να την ανοίγουμε που και που αν θέλεις)
    (τώρα καταλαβαίνεις ποιος πολιτικός πιστεύω ότι θα έπρεπε να λείπει από κείνη τη φωτογραφία;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις προθέσεις του συνόλου των πολτικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και αν διαφωνουν μερικοι με το indymedia εχουν το δικαίωμα να το κάνουν.....αλλα δεν εχουν το δικαίωμα να λένε οτι θα το κλείσουμε.....είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ που υπερασπίζεται τις απόψεις κάποιων...δεν μπορούμε ετσι απλά να τους κόψουμε το κεφάλι....
    όσο για τον Άδωνη ας πάει στο dancing with the stars...του πάει πιο πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anoixti-matia@blogspot.com
    όταν οι απόψεις αυτών των κάποιων είναι:
    -«ορίστε η φωτογραφία του τάδε και η διεύθυνσή του, πηγαίνετε να τον σπάσετε στο ξύλο» (και το κάνουν)
    -«φασιστάκο θα σε κάψουμε» (και τον καίνε)
    -«καλά ψόφησαν τα γουρούνια» (και αναρτούν φωτογραφίες νεκρών γελοιοποιώντας τους)
    κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ παρόμοια,
    τότε πιστεύεις ότι πρέπει να εκπέμπουν και μάλιστα με χρήματα του κράτους; δηλ των φορολογουμένων; δηλ δικά μου και δικά σου; μα αφού εμάς δεν μας εκφράζουν...;! αντίθετα μας απειλούν...;!
    Άποψη έχουν και οι παιδεραστές, να τους πληρώνουμε ένα site για να μας λένε
    «αυτή η δωδεκάχρονη (φωτό) λέγεται έτσι και μένει εκεί, πηγαίνετε να την κάνετε γυναίκα» ; ;
    Και οι κανίβαλοι έχουν άποψη, να κάνουμε και μ'αυτούς το ίδιο;

    Και άντε, κομμάτια να γίνει βρε αδερφέ,
    ας είναι έτσι. Ερώτηση:
    Η άλλη πλευρά, η αντίθετή τους άποψη,
    γιατί ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει αυτή;

    Και βλέπεις ότι* περνάνε την αυτή άποψή τους** στους υπόλοιπους, ακόμα και σ'αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους, καλή ώρα όπως εσύ.
    *(άντε, αυτοί τέτοιοι είναι, τέτοια λένε, έτσι τους βολεύει)
    **(μόνο εμείς θα μιλάμε, μόνο εμείς θα απειλούμε, θα δέρνουμε, θα σκοτώνουμε, θα είμαστε μέσα στα Πανεπιστήμια)

    Αν είναι παγκόσμιο φόρουμ, να φτιάξουν το site τους, να το πληρώνουν οι "παγκόσμιοι" κι όχι ο Έλληνας και ας κάνουν τη δουλειά τους.
    Εάν όμως βρίσκονται εντός Ελληνικής Περιφέρειας και υπόκεινται στους νόμους του Ελληνικού Κράτους, τότε, εάν και όταν παρανομούν (βλ "απόψεις τους") τότε να μπορεί να επέμβει η δικαιοσύνη. Δεν το θέλεις αυτό;
    Όχι να μου κρύβονται μέσα στο Πανεπιστήμιο και να δρούν όπως δρούν με τα δικά μου τα λεφτά!

    Τα περί dancing with the stars τα προσπερνώ, δεν βρίσκω σοβαρή την κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AKOLK
    δεν θεωρώ ότι οι πολιτικοί του ΛΑΟΣ ανήκουν στο «σύνολο» των πολιτικών.
    Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικοί.
    Ως άνθρωποι, ως πολιτικοί, ως τρόπος σκέψης, ως τρόπος έκφρασης, ως τρόπος δράσης, ως πετυχαίνοντες τους στόχους τους, ως...
    Τελείως διαφορετικοί.

    Φυσικά, αυτό δε μου το υπογράφει κανείς.
    Δεν μπορεί κανείς να δώσει διαβεβαιώσεις ότι αυτοί είναι οι «καλοί» που θα μας σώσουν.

    Διαβεβαιώσεις θα δώσουν μόνο οι πράξεις και τα έργα κάποιου και προσωπικά εμένα οι δικές τους με ικανοποιούν πάρα πολύ. Αγάλι-αγάλι θα γίνει η αγουρίδα μέλι, 40 χρόνια οι «άλλοι» καταστρέφουν.

    Έτσι λοιπόν αν κατατάξω τους πολιτικούς του ΛΑΟΣ στο «σύνολο» των πολιτικών, πιστεύω ότι χάνω την ελπίδα για ελπίδα.

    Είχα πάντα και εγώ τις αμφιβολίες μου, τις καχυποψίες μου, "όλοι ίδιοι είναι" κλπ.
    Ολοένα και λιγοστεύουν.
    Είχα πει κάποια στιγμή ότι,
    οι πρώτες και πιο δυναμικές θα πέσουν από μένα έτσι και στην τελική αποδειχτεί ότι εκμεταλλευτήκατε την απελπισία μου και την ελπίδα μου για ελπίδα, όπως με εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια οι άλλοι. (και ως άτομο και ως Έλληνα και ως σύνολο ανθρώπων μιας χώρας υπερ-πλούσιας από ΟΛΑ!)
    Προσπαθώ να πω ότι εδώ,
    νομίζω,
    μπορώ να δω ελπίδα για ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου δυστυχώς μασώνοι είνι κι αυτοί. Λυπάμαι που στο λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (προς e-ego φιλικά πάντα)δεν μπορεις να με πείσεις οτι ο Άδωνης, ο Πλέυρης και ο Αϊβαλιώτης είναι σοβαροί άνθρωποι....δεν τους βλέπεις οτι είναι TVλάγνοι...και ο καρατζαφέρης έχει ταυτίσει την προκοπή της χώρας με χέρι πυγμάχου??? για ποια σοβαρότητα μιλάς....

    για το indymedia: και οι μπάτσοι σκοτώνουν κόσμο με τα λεφτα μας αλλα σε ενοχλούν οι αναρχικοί που η βάση της θεωρίας τους ξέρεις και εσυ οτι είναι σωστή..
    ναι και οι παιδεραστες εχον αποψη αλλα ειναι σωστή μονο για αυτούς....αναρχικός είναι πολύς κόσμος και ας μην έχει μοϊκάνα και σταράκια..

    Και εσυ πιστεύεις οτι το ζημιογονο για το κράτος είναι ο server του indymedia? για κοιταξε τις τράπεζες της γειτονιάς σου....ολα τα σκάνδαλα δεν τα βλέπεις που θάβονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το φιλικά εννοείται.
    Διάλογο προσπαθούμε να κάνουμε , όχι σαν κάποιους άλλους αλλού.
    Απ' την άλλη γιατί τα μπερδεύεις όλα μαζί; Κάνεις σα να μη θες να καταλάβεις τί λέω.
    Δε μίλησα για το ζημιογόνο indymedia, μίλησα για το indymedia που το πληρώνω να με πολεμάει «ασυλευόμενο».
    Κι αν κάποιοι είναι «αναρχικοί» χωρίς μοϊκάνα και σταράκια, και καλά τώρα, εγώ δεν το δέχομαι, θα πρέπει να αφήσω το τρομο-site να τα σπάει;
    Ή μήπως πιστεύεις ότι ΔΕΝ έχει αντεθνική, ανθελληνική, εναντίον του κοινωνικού ιστού δράση;
    Ας πάνε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα να στήσουν τον σέρβερ τους και να είναι νόμιμοι.
    Να δω τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος και τί σόι απήχηση θα έχουν. Να σου εγώ; Μηδέν θα έχουν. Κανείς δεν τους θέλει. Μόνοι τους «θέλονται».
    Άσε τα σκάνδαλα, για το indymedia λέμε τώρα.
    Και δηλαδή έχεις μείνει τόσο πολύ, σχετικά με το θέμα της σοβαρότητας, στη μπουνιά του πυγμάχου; Τη δράση τους την αγνοείς ή τη θεωρείς τιποτένια; Αν τόσα χρόνια κάναμε τόσο αυστηρή κριτική στα κόμματα που κυβέρνησαν όσο κάνουμε στο ΛΑΟΣ, τότε σίγουρα δε θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...