ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

0 Η μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κόσμο


Στο πανεπιστήμιο του Groningen μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν κατασκευάσει τη μεγαλύτερη οθόνη αφής (Reality Touch Theatre) στο κόσμο μετατρέποντας το 3D theater του πανεπιστημίου σε μιά διάφανη κυλινδρική οθόνη αφής.


Η οθόνη επιτρέπει πάνω από 100 διαφορετικά αγγίγματα συγχρόνως και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δε βασίζεται σε νέες τεχνολογίες αλλά συναρμολογήθηκε με τη χρήση μερικών υπολογιστών, βιντεοκαμερών, προβολέων και φτηνών υπέρυθρων λυχνιών.

Η οθόνη κατασκευάστηκε για να βοηθήσει στη έρευνα πάνω στα GIS (Geographic Information Systems), επιτρέποντας στους ερευνητές να εργάζονται ατομικά, αλλά και να μεταπηδούν σε κάποια ομαδική εργασία εύκολα και ομαλά.

http://siteseeing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...