ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

0 Μπαλόνι ηλίου στέλνει τουρίστες στη στρατόσφαιρα! [φωτο]

Ένα μπαλόνι ηλίου που μπορεί να φράσει μέχρι τη στρατόσφαιρα δίνει τη δυνατότητα για διαστημικά ταξίδια. Το μπαλόνι μπορεί να φτάσει τα 36.000 χιλιόμετρα, προσφέροντας στους επίδοξους αστροναύτες τη δυνατότητα να δουν τον ήλιο να ανατέλει πάνω από τη Γη.
Περιγράφεται σαν «σχεδόν διαστημόποιο» και το κόστος κάθε ταξιδού θα ξεπερνά το 100.000 ευρώ ανά άτομο. Το ταξίδι περιλαμβάνει τρίωρη παραμονή στη στρατόσφαιρα σε σημείο που είναι αντιληπτό το μαύρο του διαστήματος από πάνω και η καμπυλότητα της Γης κάτω.
Μπαλόνι ηλίου στέλνει τουρίστες στη στρατόσφαιρα!
Το τεράστιο, διαμέτρου 129 μέτρων, μπαλόνι θα διαθέτει καμπίνα με χώρο για 4 επισκέπτες και 2 μέλη πληρώματος. Η επιστροφή στη Γη γίνεται με τη χρήση ενός αλεξπτωτου που δίνει τη δυνατότητα στην καμπίνα να προσγειωθεί οναλά και με ακρίβεια.
Ο Ισπανός επιχειρηματίας Jose Mariano Lopez-Urdiales ο οποίος διαχειρίζεται την κατασκευή δήλωσε ότι ένα τέτοι ταξίδι είναι πιθανό το 2013. Σύμφωαν με αυτόν, το κόστος αποστολής ενός μπαλονιού στη στρατόσφαιρα είναι το ίδιο με αυτό ενός πυράυλου, ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης παραμονής σε ύψος και δεν έχει θόρυβο.
Μπαλόνι ηλίου στέλνει τουρίστες στη στρατόσφαιρα!
Μπαλόνι ηλίου στέλνει τουρίστες στη στρατόσφαιρα!
Μπαλόνι ηλίου στέλνει τουρίστες στη στρατόσφαιρα!

http://www.tsantiri.gr/texnologia/baloni-iliou-stelni-touristes-sti-stratosfera-foto.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...