ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;;

ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;

Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!! Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!

Οι επίσημες πηγές της NASA  έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………

Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!

Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :



<< Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. >>



Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.

Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος  παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.

Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!



Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!
http://www.invisiblelycans.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...