ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

0 Ο πλανήτης «ζωγραφισμένος» με φυσικά τοπία

perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!Η Catherine Nelson, που ζει και εργάζεται στο Σίδνεϊ, ονομάζει τον εαυτό της εύστοχα ως «ζωγράφο με μια φωτογραφική μηχανή»! Και η πιο πρόσφατη δουλειά της με τον τίτλο «Miniature Worlds» το αποδεικνύει και με το παραπάνω.


«Δεν βλέπω τον κόσμο όπως ένας κλασικός φωτογράφος, αλλά αντ’ αυτού χρησιμοποιώ τις φωτογραφίες από διάφορα φυσικά τοπία σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη ως ένα μέσο για να δημιουργήσω εικόνες από το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον κάθε τόπου», λέει η καλλιτέχνις.perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
Κάθε «μικρόκοσμος» αποτελείται από εκατοντάδες φωτογραφίες που η ίδια «συρράπτει» ψηφιακά, με σκοπό να αποτυπώσει αντιπροσωπευτικά φυσικά τοπία που υπάρχουν στη Γη. Ο βυθός της θάλασσας, δάση με πλούσια βλάστηση, χιονισμένα τοπία αλλά και άνυδρες εκτάσεις συναρμολογούνται προσεκτικά και τοποθετούνται σε μια «εικονική» σφαίρα.
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
«Αυτός είναι ο κόσμος γύρω μου. Αυτές οι εικόνες υπάρχουν στον πλανήτη, διαφορετικές σε κάθε τόπο που όμως αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο: τη Γη πάνω στην οποία ζουν οι άνθρωποι, σε διαφορετικά κάθε φορά και μαγευτικά φυσικά περιβάλλοντα», συμπληρώνει η Catherine Nelson.
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!
perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...