ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

0 Τι συμβαίνει πίσω από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει πίσω από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες; Σύμφωνα με τον Jeff Lam και Josephine Yatar, υπάρχει ένας ολόκληρης αόρατος κόσμος πίσω από κάθε ιστοσελίδα! Απλά, πρέπει να ξέρετε πού ακριβώς να κοιτάξετε!

Το έργο λέγεται Back of a Webpage (Πίσω από μια ιστοσελίδα) και κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τίτλος: σας δείχνει τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά των ιστοσελίδων.
Το πίσω μέρος του YouTube είναι ολόιδιο με το πίσω μέρος μιας τηλεόρασης.


Πίσω από το Flickr υπάρχουν τα σημεία που «κολλάνε» οι φωτογραφίες.


Πίσω από το Twitter υπάρχει ένας χώρος όπου τα μπλε πουλιά περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους πίνοντας, καπνίζοντας, παίζοντας κιθάρα και -φυσικά- τσεκάροντας για νέα tweet στα iPhones τους.


Φυσικά, το πίσω μέρος της Apple είναι όπως είναι και όλες οι συσκευές της.




http://3otiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...