ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

0 Η νόσος του Πάρκινσον τής στερεί τη δυνατότητα να τραγουδήσει

Ούτε μία νότα δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει η Λίντα Ρόνσταντ

Από τη νόσο του Πάρκινσον πάσχει η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ και δεν μπορεί πια να τραγουδήσει ούτε μια νότα, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η οργάνωση AARP.

Σε συνέντευξή της στην AARP που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, η 67χρονη Ρόνσταντ λέει πως η διάγνωση για το Πάρκινσον έγινε πριν από οκτώ μήνες και της έδωσε μια απάντηση στο γιατί δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

«Κανένας με Πάρκινσον δεν μπορεί να τραγουδήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί», δήλωσε στη συνέντευξή της σ' αυτή την οργάνωση που ασκεί πιέσεις υπέρ των συμφερόντων των ηλικιωμένων Αμερικανών.

Η AARP διευκρινίζει πως η Ρόνσταντ χρησιμοποιεί μπαστούνια για να περπατάει σε ανώμαλο έδαφος και αναπηρική καρέκλα όταν ταξιδεύει.

«Το Πάρκινσον είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί, έτσι όταν τελικά πήγα σ' ένα νευρολόγο και είπε 'ω, έχετε τη νόσο του Πάρκινσον' έπαθα μεγάλο σοκ. Δεν θα το υποψιαζόμουν ούτε σ' ένα εκατομμύριο, σ' ένα δισεκατομμύριο χρόνια», λέει στη συνέντευξη.

Η Ρόνσταντ έχει κερδίσει σχεδόν μια ντουζίνα βραβεία Γκράμι και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατ. άλμπουμ σ' όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, ο οποίος πρόκειται να εκδώσει φέτος τα απομνημονεύματά της.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αριζόνα και το 1974 το άλμπουμ της «Heart Like a Wheel» περιέλαβε επιτυχίες όπως τα «You're No Good», «When Will I Bo Loved» και «It Doesn't Matter Anymore». Το άλμπουμ ανέβηκε στο Νο. 1 των μουσικών τσαρτ και πούλησε περισσότερα από 2 εκατ. αντίτυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...