ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

0 Λουόμενοι έσωσαν 20 παγιδευμένα δελφίνια!

Οι σκηνές που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο παρουσιάζουν την αγωνιώδη προσπάθεια σωτηρίας 20 και πλέον δελφινιών που παγιδεύτηκαν στις ακτές της Βραζιλίας, χάνοντας τον προσανατολισμό τους και βγαίνοντας στα ρηχά!

Χτυπώντας διαρκώς τις ουρές τους στο νερό, τα δελφίνιαν προσπαθούσαν να ξαναβρούν το δρόμο προς τα βαθιά, αλλά μάταια. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ακτή, παρακολουθώντας με αγωνία το «δράμα» των δελφινιών που διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο, αποφάσισαν να επέμβουν.

Τραβώντας τα σιγά σιγά από τις ουρές κατάφεραν να τα οδηγήσουν σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν εν τέλει όλα με ασφάλεια στο πέλαγος….


Πηγή
http://www.tampouloukia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...