ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

0 Για «μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου» στην Μασονία μιλάει τεκτονική ιστοσελίδα

Για «μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου» στην Μασονία μιλάει τεκτονική ιστοσελίδα
Η παρακάτω ανακοίνωση προέρχεται από το "Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων". Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια, αν και για πρώτη φορά ανακοινώνεται δημοσίως η "μύηση" ιερωμένου σε στοά:

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).

Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας.

Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ.

Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ' ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ' ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΞΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ", ΠΟΥ...ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟ; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ Ή ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;;;

Και πώς είναι δυνατόν να "μυείται" στη Μασωνία, όταν αυτή ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας ως ασυμβίβαστη με την Χριστιανική Πίστη;
Δυστυχώς, φαίνεται να επιβεβαιώνονται κάποιοι που επισημαίνουν εδώ και χρόνια πως ο ανθελληνικός και αντίχριστος Τεκτονισμός έχει εισχωρήσει εδώ και χρόνια ΚΑΙ στην Ορθόδοξη Εκκλησία...!

Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...