ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

0 Το μήνυμα του Ρότζερ Γούοτερς για την ελληνική κυβέρνηση

Τι εμφανίστηκε στο βίντεο wall του ΟΑΚΑ και έκανε 35.000 φίλους των Pink Floyd να το υποδεχτούν με ενθουσιασμό

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου που έχει δει ποτέ η Αθήνα πραγματοποιήθηκε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ρότζερ Γούοτερς μέσα σε ένα οπτικό υπερθέαμα από βεγγαλικά και video wall παρουσίασε το αγαπημένο και θρυλικό album των Pink Floyd «The Wall».

Το «The Wall» έχει γράψει ιστορία ως άλμπουμ με αναρίθμητες ιστορικές, πολιτικές και κοινωνικές αναφορές και γι αυτό το λόγο περίπου 35.000 φίλοι του συγκροτήματος βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και άκουσαν τον Ρότζερ Γούοτερς. Μάλιστα, ο Γουότερς πολλές φορές μίλησε στο κοινό με άπταιστα ελληνικά.

Εκτός από τον «στρατό με τα σφυριά» οι θεατές έβλεπαν ένα αεροπλάνο να πετά σε σύρμα από τη μία πλευρά του σταδίου, την ώρα που ακούγονταν τραγούδια του εμβληματικού δίσκου.

Ο Ρότζερ Γούοτερς, μέσω του βίντεο wall, που υπήρχε στη σκηνή έστειλε το δικό του μήνυμα στα ελληνικά στην κυβέρνηση...Η φανταστική συναυλία τελείωσε με τον Γουότερς να ευχαριστεί το κοινό αναφέροντας: «Ήσασταν φανταστικό κοινό, σημαίνει πολλά για μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...