ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 The Ocean Flower: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο!


Τι κι αν το καλοκαίρι έφυγε και μπήκαμε σιγά σιγά σε mood φθινοπώρου; Οι Μαλδίβες με τα ξενοδοχεία της είναι εδώ για να μας επαναφέρουν σε τάξη ή αλλιώς για να μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει πάλι ο Αύγουστος! 

Ο λόγος για το περίφημο «The Ocean Flower», το «λουλούδι του ωκεανού» που αποτελεί έναν μικρό παράδεισο μέσα στη θάλασσα. Το όνομά του το οφείλει βέβεαι στο σχήμα του που θυμίζει μεγάλο λουλούδι, ενώ τα πέταλά του αποτελούν τα μέρη του ξενοδοχείου και τις σουίτες των επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε σε μια ατόλη βόρεια της πρωτεύουσας Male και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα των Μαλδίβων. Στο κέντρο του «λουλουδιού» δεσπόζει μια μεγάλη πισίνα ενώ διάδρομοι πάνω στο νερό συνδέουν τα σπιτάκια μεταξύ τους αλλά και με το κέντρο του ξενοδοχείου. Εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και καταδύσεις συμπληρώνουν τις πολυτελείς παροχές του ξενοδοχείου που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...