ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

0 Προειδοποίηση στους νεοεισαχθέντες φοιτητές...

... Αλλά και στους γονείς τους.
Μείνετε μακρυά από τις φοιτητικές παρατάξεις. Αγνοήστε τους...

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις φοιτητικές παρατάξεις που υπάρχουν σε όλες τις σχολές της χώρας, ΝΑΙ μιλάω γι' αυτές τις παρατάξεις που αποτελούνται από νέους που κάνουν τα πάντα για καλύτερη παιδεία. Σας συστήνουμε να μείνετε μακρυά τους, και να είστε πιστοί στην ανεξαρτησία σας. Πρόκειται για παρατάξεις που είναι προσκείμενες στα μεγάλα προδοτικά- βουλευτικά κόμματα της Ελλάδας τα οποία μας οδήγησαν στην σημερινή καταστροφή.

Αν δεν έχετε ήδη πάει στα μέρη που θα σπουδάσετε για να ψάξετε σπίτι ή ακόμα κι αν έχετε πάει θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Όταν θα έρθει η ώρα να περάσετε την πύλη της σχολής σας για να κάνετε όλες τις δουλείες σας (εγγραφές κτλ) να είστε προσεκτικοί. Εκεί θα σας περιμένουν μερικά πράσινα, μπλε και κόκκινα ανθρωπάκια με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ευγενέστατοι και πάνω από όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν εκείνοι οποιαδήποτε δυσκολία εσείς αντιμετωπίσετε.

Αφού σας βοηθήσουν στις δουλείες σας (οι οποίες είναι δύσκολες να γίνουν γενικότερα γιαυτόν τον λόγο, να δεχτείτε δηλαδή τη βοήθεια τους) θα σας προτείνουν να πάτε στη λέσχη για κανένα καφεδάκι και αφού τελειώσει το ''καφεδάκι'' θα σας ξαναπροτείνουν πάλι, να βγείτε για κανένα ποτό το βράδυ, κι εκεί θα αρχίσει η πλύση εγκεφάλου...

Προσέχετε, μείνετε ανεξάρτητοι, μην εγγραφείτε και μην υποστηρίξετε τα ανερχόμενα πιόνια του συστήματος.

Αρνηθείτε τους γιατί:
  1. Γουστάρετε να είστε φοιτητές, και όχι κοματόσκυλα.
  2. Γιατί θέλετε να τελειώσετε γρήγορα τις σπουδές σας, ώστε να μην τρώτε τα χρήματα των γονιών σας.
  3. Γιατί δεν γουστάρετε να σας βάζουν ταμπέλες
  4. Γιατί δεν έχετε ανάγκη να μπείτε σε μια ομάδα σώνει και καλά.
  5. Γιατί δεν σας αρέσει να βλέπετε τις σχολές σας και τα πανεπιστήμια σας μπλε, πράσινα, κόκκινα και παρδαλά απο τους γεμάτους αφίσες τοίχους.
  6. Γιατί θέλετε το ΤΕΙ ή το ΑΕΙ σας να είναι ανεξάρτητο απο παρατάξεις.
  7. Γιατί δεν γουστάρετε εν ώρα μαθήματος να ακούγονται μουσικές στην δια πασών χωρίς να υπολογίζεται απο κανέναν αν γίνεται μάθημα ή όχι.
  8. Γιατί όταν η σχολή πρέπει να κάνει κατάληψη, αυτή θα πρέπει να γίνεται για το καλό της σχολής και όχι επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει η ΔΑΠ και την εξουσία της χώρας την έχει το ΠΑΣΟΚ (ο νοών νοήτο)
Γιαυτόυς και για πάρα πολλούς ακόμα λόγους, αγνόησε τους.
Μην τους δώσεις δύναμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...