ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

1 Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών

Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Αν πρόκειται να δημιουργήσετε το δικό σας δικτυακό τόπο ή να το τροποποιήσετε ελαφρώς τότε σίγουρα θα χρειαστείτε ποιοτικές εικόνες. Και σε αυτό το βήμα μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα: να αγοράσετε αυτές τις εικόνες ή να τις κατεβάσετε δωρεάν.

Υπάρχουν πολλές καλές ιστοσελίδες που προσφέρουν ποιοτικές φωτογραφίες ατελώς. Αλλά μην αφήνετε να σας μπερδέψει – το «ατελώς» δεν σημαίνει «δωρεάν». Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε αυτές τις εικόνες με τα πνευματικά τους δικαιώματα και μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτές.

 Μερικές φορές είναι πραγματικά απαραίτητο. Αλλά αν αποφασίσετε να βρείτε πραγματικά δωρεάν εικόνες θα χρειαστείτε μια καλή πηγή. Και έχουμε αποφασίσει να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε μια λίστα με καλές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν εικόνες, όχι μόνο ατελώς, αλλά εντελώς δωρεάν. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα κάθε φορά που χρειάζεστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες εντελώς δωρεάν. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο σαίτσ που προσφέρουν δωρεάν φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο καθώς και την βαθμολογία τους εδώ.

stock.xchng  Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Ίσως είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν «αποθέματα» φωτογραφιών .  Η συλλογή τους περιλαμβάνει σχεδόν 400,000 διαθέσιμες φωτογραφίες για δωρεάν κατέβασμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες που θα κατεβάσετε σχεδόν για τα πάντα, αλλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, όπως η χρήση εικόνων για ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό κλπ.
Morgue File Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Το Morgue File είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να βρείτε  δωρεάν ποιοτικές φωτογραφίες. Υπάρχουν  πολλές όμορφες δωρεάν φωτογραφίες που ελήφθησαν από έμπειρους φωτογράφους. Παράλληλα με τις δωρεάν φωτογραφίες το Morgue File προσφέρει άριστα προγράμματα εκμάθησης, φόρουμ και blog που διαχειρίζεται από μια ενεργή κοινότητα φωτογράφων. Έτσι, θα βρείτε όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε, στο ίδιο μέρος.
Stockvault Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Αυτός ο κομψός και σύγχρονος παροχέας δωρεάν φωτογραφιών, προσφέρει χιλιάδες εικόνες υψηλής ποιότητας, καθώς και κάποια προγράμματα εκμάθησης Photoshop. Η δωρεάν εγγραφή σας προσφέρει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ένα lightbox  καθώς  και την επικοινωνία με άλλα μέλη της κοινότητας με περισσότερα από 50.000 διαφημιστικά άρθρα.
FreeRangeStock  [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Η FreeRangeStock παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε από τις δικές τους εικόνες , καθώς και χιλιάδες δωρεάν φωτογραφίες των χρηστών. Επίσης μπορείτε να αφήσετε ένα αίτημα φωτογραφίας, αν δεν βρείτε κατάλληλη φωτογραφία μιας και πολλές δωρεάν φωτογραφίες δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στην ιστοσελίδα.
PhotoRack  [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Εύκολη στη χρήση και στην πλοήγηση αυτός ο δωρεάν παροχέας έχει «απόθεμα» φωτογραφιών πάνω από 27,000 δωρεάν  εικόνων που κατηγοριοποιούνται σε 149 κατηγορίες. Δεν υπάρχουν επιλογές αναζήτησης και δεν απαιτείται εγγραφή. Απλά βρείτε τις κατάλληλες εικόνες και  κατεβάστε  τες, είναι πολύ εύκολο.
FreePixels  [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Ιδρύθηκε το 2005, αυτή τη στιγμή η FreePixels.com προσφέρει περισσότερες από 5.000 δωρεάν φωτογραφίες σε 40 κατηγορίες. Η συλλογή τους περιλαμβάνει πολλά εταιρικά τύπου εικόνες που συνήθως συναντά κανείς μόνο σε pay-per-image ιστοσελίδες. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία αναζήτησης η FreePixels.com προσφέρει στους χρήστες τους βολική επιλογή αναζήτησης, πολλές κατηγορίες και σύννεφο tag.
FreeFoto  [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Η FreeFoto συλλογή παρέχει έναν τεράστιο αριθμό από δωρεάν φωτογραφίες  - 132,549 εικόνες με 183 τμήματα οργανώνονται σε 3640 κατηγορίες. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους FreeFoto.com είναι η μεγαλύτερη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Διαθέτουν αποκλειστικές εικόνες με νέες εικόνες που προστίθενται κάθε εβδομάδα. Αρχικά οι εικόνες στο FreeFoto.com είναι δωρεάν για κατέβασμα, αλλά αν θέλετε υψηλότερη ανάλυση θα πρέπει να πληρώσουν.
FreeDigitalPhotos  [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Μια άλλη μεγάλη ιστοσελίδα για να βρείτε  αποθέματά δωρεάν φωτογραφιών. Εδώ θα βρείτε πολλές δωρεάν φωτογραφίες, αλλά είναι μικρού μεγέθους το οποίο είναι κατάλληλο για τις ιστοσελίδες . Εάν χρειάζεστε μια μεγαλύτερου μεγέθους έκδοση, τότε όλα είναι διαθέσιμα με αγορά.
FreePhotosBank     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Ο παροχέας δωρεάν φωτογραφιών FreePhotosBank.com  προσφέρει μεγάλη συλλογή  δωρεάν εικόνων  από  διαφορετικές κατηγορίες. Αν θέλετε να κατεβάσετε δωρεάν οποιαδήποτε εικόνα  έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε μια λήψη εικόνας JPEG ή λήψη ως ένα αρχείο Zip.
RGBStock     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 75.000 δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε φωτογραφίες οργανωμένες σε lightbox. Η δωρεάν εγγραφή θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε φωτογράφους κοινότητα.
Pixel Perfect Digital     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Αν χρειάζεστε αποθέματα δωρεάν φωτογραφιών ,για φόντο  τότε αυτή η ιστοσελίδα θα σας ταιριάζει καλύτερα. Η συλλογή των 7,500 δωρεάν εικόνων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη σωστή εικόνα. Όλες οι εικόνες είναι κατηγοριοποιημένες σε πολλές κατηγορίες για να διευκολύνει την αναζήτηση.
Stockphotosforfree     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Η Stockphotosforfree.com προσφέρει μια μεγάλη επιλογή  πάνω από 100.000 αποθέματα φωτογραφιών που είναι εντελώς δωρεάν. Χρειάζεται να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες, είναι επίσης απολύτως δωρεάν.
StockFreeImages     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Η StockFreeImages ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα   συλλογής δωρεάν εικόνων – τη στιγμή που προσφέρουν περισσότερα από 667,319 δωρεάν εικόνες. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές όμορφες φωτογραφίες, εντελώς δωρεάν, σε πολλές δημοφιλείς κατηγορίες.
FreeStockPhotos     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες. Διαθέτει πολλές δωρεάν φωτογραφίες των διαφόρων κατηγοριών. Και όλες οι φωτογραφίες είναι απολύτως δωρεάν. Αλλά αν θέλετε να πάρετε υψηλότερη ανάλυση από συγκεκριμένη φωτογραφία θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό.
Dreamstime     [ Επίσκεψη Ιστοσελίδας ]
Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το τμήμα με τις δωρεάν φωτογραφίες σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους. Έχει τη μεγαλύτερη σε συλλογή δωρεάν φωτογραφιών – πάνω από 660,000 δωρεάν εικόνες διαθέσιμες για δωρεάν κατέβασμα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις φωτογραφίες θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Η συλλογή διαθέτει πραγματικά υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για να διαλέξετε. Όλες οι φωτογραφίες κατηγοριοποιούνται σε πολλές διάφορες κατηγορίες.

http://tut.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό άρθρο. ή κατασκευη ιστοσελίδων που δινεται παραπανω ειναι πολυ καλές. Γενικά ειναι πολύ ομορφες ιστοσελιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...