ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

0 Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

The Daily sheeple
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση
Ότι περιγράφεται στην Αποκάλυψη γίνεται πλέον πραγματικότητα
Μόνο με τσιπ θα έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες των σχολείων

Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί υπάρχει έξαρση ακραίων καιρικών φαινομένωνΣε σχολεία στη Πενσυλβάνια παρακολουθούνται 450 φοιτητές με συσκευές RFID γύρω από το λαιμό τους κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. 
 
 Το πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωνική ανάμιξη και προπαρασκευαστική διάδοση στα σχολεία (SMART). Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθούνται μέσω RFID chips για να γίνει αντιληπτό πόσοι άνθρωποι και παιδιά έρχεται σε επαφή μεταξύ τους με σκοπό να καθορίσουν τους τρόπους με τους οποίους μια πανδημία θα μπορούσε να μεταδοθεί. ΟιΚοινωνικές δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, κοντά στους άλλους και διάφορα κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται επίσης.

Το πρόγραμμα SMART διεξάγεται με 700.000 δολάρια επιχορήγηση από τοΚέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Αυτή η μελέτη προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει:

• Αποτελεσματικούς τρόπους για την εμπόδιση της διασποράς της γρίπης

• Την πιθανή κινητικότητα των μαθητών μέσα στην σχολική αίθουσα που πρέπει να περιοριστεί

• Την παρέμβαση μέσω Εμβολίου

• Την περίπτωση που υπάρχουν άρρωστα παιδιά να απομονώνονται

Ως απάντηση στην έκτακτη ανάγκη και την ετοιμότητα σε περιπτώσεις καταστροφών, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) στο New Jersey έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο 5 χρόνων με Radiant RFID για να παρέχουν συσκευές εντοπισμού έκτακτης ανάγκης στην "περίπτωση τυφώνα, φυσικών καταστροφών ή άλλων περιστατικών και να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην επανένωση των οικογενειών. "

Σύμφωνα με το Radiant και την τεχνολογία διαχείρησης της έκτακτης ανάγκης (EMS), αυτά τα τσιπ RFID θα παρακολουθούν μετακινήσεις ζώων που αποτελούν συντροφιά ανθρώπων, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία αυτών », χωρίς να πραγματοποιείται συνεχής ενόχληση τους για να ενημερώνονται για τα προσωπικά τους στοιχεία όπως το όνομά τους ή να πρέπει να υπόκεινται κάποια σάρωση ενός barcode. Η απρόσκοπτη παρακολούθηση βοηθά στην εξάλειψη των γραμμών, τη μείωση των απολύσεων και επίσης συμβάλει στο να μείνουν οι οικογένειες ενωμένες σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. "

Η τεχνολογία EMS είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κρατήσει "ενωμένες τις οικογένειες σε όλη την διαδικασία εκκένωσης. Είτε είναι τα παιδιά και οι γονείς ή οι οικογένειες και τα κατοικίδια ζώα." Το DHS παρέχει βοήθεια σε περιοχές του Τέξας – όπου χαρακτηρίζονται ως τεχνολογίες δικτύων ανταπόκρισης κινδύνου που θα παρέχουν υποστήριξη για:

• διαχείριση Εκκένωσης

• διαχείριση Επανεγκατάστασης

• εκκένωση κτιρίων

• διαχείριση βάσης κατασκήνωσης
• διύλιση πιθανής συγκέντρωσης πετρελαίου

Η χρήση των RFID chips στα σχολεία έχει γίνει μόδα ενώ παρέχεται προπαγάνδα ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους της κοινωνίας μας.

Στο Τέξας, τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο στην Northside Ανεξάρτητη σχολική περιοχή θα πρέπει να φέρουν RFID κάρτες, όπως και στην πανεπιστημιούπολη. Οι κινήσεις 6.000 φοιτητών και μαθητών θα παρακολουθούνται από την σχολή, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που στόχο έχουν να επεκταθεί έτσι ώστε να παρακολουθούνται όλοι οι φοιτητές και μαθητές στις 12 επαρχίες.

Ο Wendy Reyes του Γυμνασίου Jones, εξηγεί: "Είναι μια κίνηση που πρόκειται να μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθούμε τους μαθητές μας στο κτίριο. Μπορεί να ήταν στο γραφείο του ιατρού, ή το γραφείο του συμβούλου, ή το γραφείο του αντιπροέδρου, και να είναι εμφανές ότι απουσιάζει από την τάξη επειδή δεν κάθονταν στην τάξη. Θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα της παρουσίας μας. "

Στη σχολική περιφέρεια του Σαν Αντόνιο, το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών (SLP) δοκιμάστηκε στο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Jones - δύο σχολεία στην περιοχή Northside. Το SLP περιλαμβάνει τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων τεχνολογίας αναγνώρισης (RFID) έτσι ώστε να "καταστήσουν τα σχολεία ασφαλέστερα, να γνωρίζουμε που είναι οι μαθητές μας ανα πάσα στιγμή, ενώ βρίσκονται στο σχολείο, βοηθάει στην αύξηση των εσόδων, καθώς και την παροχή« έξυπνων »καρτών ταυτότητας γενικού σκοπού."

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα βιβλία της βιβλιοθήκης του σχολείου, ναεγγραφείτε στα μαθήματα, να πληρώσετε για τα σχολικά γεύματα, χρειάζεται η "έξυπνη" κάρτα ταυτότητας που παράλληλα βοηθάει στον εντοπισμό και την παρακολούθηση των φοιτητών και των μαθητών και τις κινήσεις τους στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Αμερική. Με τη χρήση των εκπαιδευτικών ως μοχλών πίεσης εξαναγκάζονται οι σχολικές περιοχές για να υιοθετήσουν αυτή τη μέθοδο παρακολούθησης των μαθητών, ενώ το επιχείρημα για τη χρήση της τεχνολογίας RFID είναι η ασφάλεια στο χώρο της πανεπιστημιούπολης, η αποτελεσματική καταχώριση, και η πρόσβαση στα τρόφιμα τις λειτουργίες και τις βιβλιοθήκες των σχολείων.

Τον περασμένο μήνα, ένα σχολείο στο Μέριλαντ εγκατέστησε πρόγραμμα PalmSecure , ένα βιομετρικό σύστημα σάρωσης που απαιτεί το εξής στοιχειώδες από τους φοιτητές, να τοποθετήσουν το χέρι τους για υπέρυθρη σάρωση για να πληρώσουν για το γεύμα του σχολείου τους. Οι μοναδικές αποχρώσεις και χαρακτηριστικά του κάθε χεριού του κάθε παιδιού θα πρέπει να καταγραφούν και η εικόνα κρυπτογραφείται με έναν αριθμητικό αλγόριθμο που συνδυάζεται με το κόστος των σχολικών γευμάτων.

Το PalmSource, παρέχει μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στην βιομετρική τεχνολογία και προσφέρει αυτό το «σύστημα πιστοποίησης», που είναι μια αγορά ως ανάγκη στον τομέα της υγείας, της ασφάλειας, της κυβέρνησης, των τραπεζών, το λιανικό εμπόριο και η εκπαίδευση.

Η εταιρεία παρέχει επίσης μια σειρά από τσιπ RFID με τη χωρητικότητα της μνήμης. Το κόστος για τους φορολογούμενους και τους γονείς για την εγκατάσταση αυτού του συστήματος επιτήρησης Big Brother στο 43 σχολεία στο Μέριλαντ εκτιμάται ότι θα είναι 300.000 δολάρια.


Το πρόγραμμα PalmSource θα δοκιμαστεί στη Φλόριντα, το Μισισιπή και τηΛουιζιάνα.

http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...