ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

0 Ήταν φίλες: Πέθαναν το ίδιο βράδυ στα 107 τους χρόνια

Ήταν φίλες: Πέθαναν το ίδιο βράδυ στα 107 τους χρόνια

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία δύο γυναικών στην Ιταλία που ήταν φίλες μια ζωή και πέθαναν την ίδια νύχτα με διαφορά λίγων ωρών, στα 107 τους χρόνια. Η Αλμπέρτα Φάμπρις και η Τερέζα Γκρατζιάνι ήταν φίλες από μικρές, είχαν μεγαλώσει μαζί και είχαν δεθεί πολύ όσο τα χρόνια περνούσαν.

 Και οι δύο, γιόρτασαν, τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο γιόρτασαν τα 107α γενέθλιά τους. Και οι δύο είχαν αριστοκρατική καταγωγή από οικογένειες-σύμβολα για την πόλη του Τρεβίζο, αλλά και τον έντονο και χαρωπό χαρακτήρά τους που τις έκανε αμφότερες αγαπητές στην περιοχή.

Οι δύο τους ήταν τόσο δεμένες όμως που υποδέχθηκαν ακόμα και τον θάνατο μαζί. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messaggero, με διαφορά λίγων ωρών άφησαν εχθές το βράδυ την τελευταία τους πνοή στον οίκο ευγηρίας όπου διέμεναν.


Ευγενικές και δραστήριες έζησαν μια πλούσια ζωή γεμάτη εμπειρίες καθώς η Αλμπέρτα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που πήρε δίπλωμα οδήγησης, υπήρξε πρωταθλήτρια στο τένις και το σκι, έκανε ιππασία και δε σταμάτησε ποτέ να ανεβαίνει στα αγαπημένα της βουνά, ενώ η Τερέζα πιστή καθολική φρόντιζε να ενισχύει οικονομικά την ενορία με σημαντικές δωρεές.
http://www.itabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...