ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

0 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ......

Ναι καλά το ακούτε.
Τελείωσε ο καιρός του διάλογου και των συζητήσεων.
Μία μόνο λύση έχει μείνει στον Έλληνα και αυτή είναι να θυμώσει.
Να θυμώσει, να τρίξει τα δόντια του και όποιον πάρει ο χάρος. Τελείωσαν τα ψέματα. Αν δεν πάρουμε την τύχη στα χέρια μας δεν θα μας σώσει κάνεις.....όχι μόνο δεν θα μας σώσει αλλά ούτε καν υπάρχει η διάθεση για βοήθεια από κανέναν.
Οι πολιτικοί μας με την στάση τους μας προεξόφλησαν ότι το σωσίβιο που .....

προσφέρουν είναι από τσιμέντο.
Οι εθνοπατέρες και οι μεγάλοι Έλληνες είναι τελείως στον κόσμο τους και προσπαθούν με απαρχαιωμένες αντιλήψεις και ιδεολογίες να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών μας. Το αποτέλεσμα όμως είναι να μας βυθίζουν περισσότερο στα σκατά και να μας δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες.
Οι διάφοροι φιλέλληνες του εξωτερικού έχουν αηδιάσει με την συμπεριφορά μας και είναι περισσότερο πικραμένοι από εμάς για την κατάντια της χώρας.
Οι γείτονες μας σαν τους γύπες περιμένουν να κατασπαράξουν το πτώμα μας.
Οι υπόλοιποι ξένοι μας έχουν πάρει ήδη τα μέτρα και περιμένουν να τα τινάξουμε για να γράψουν την ημερομηνία στην ταφόπλακα.

Όπως βλέπετε δεν υπάρχει κανείς. Αλλά ούτε και στο παρελθόν υπήρξε ποτέ κανείς. Για θυμηθείτε λίγο. Εμείς πάντα βγάζαμε μόνοι μας τα κάστανα από τη φωτιά.
Και πως τα βγάζαμε?
Πάντα με το θυμό. Αυτό ξέρουμε να κάνουμε και το κάνουμε καλά.
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι κάθε φορά που οι Έλληνες θύμωσαν άλλαξαν την ιστορία.
Με αναλύσεις και συμβιβασμούς δεν κάνουμε τίποτα, δεν είναι στο αίμα μας.
Αν κάποιος πειράξει το παιδί μας, τον σκοτώνουμε. Πάει και τελείωσε.
Αν μας πειράξουν δεν μπορούμε να κάτσουμε και να το συζητήσουμε ρε γαμώτο, πως να το κάνουμε. Το αίμα μας βράζει. θέλουμε εκδίκηση.
Αν μας στριμώξουν στη γωνία θα αντεπιτεθούμε. Δεν θα προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε την παράδοση μας. Δεν μας αρέσει να παραδινόμαστε.
Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα το καταλάβουν οι ξενόφερτοι πολιτικοί μας.
Δεν το γουστάρουμε ρε να σηκώσουμε τη λευκή σημαία.
Αν θέλετε τη σημαία μας ελάτε να την πάρετε.
Πόσες φορές το έχουμε πει αυτό στην ιστορία μας?
Πάρα πολλές. Και είμαστε αναγκασμένοι να το πούμε ακόμα μία.

Δυστυχώς βλέπω πως θα περάσουν αρκετές γενιές ακόμα μέχρι να έρθει η στιγμή που ο Έλληνας θα θυμώσει.......είμαστε Έλληνες τελικά; Τι μας έχει συμβεί; Βαρέθηκα τα μπεεεεεεεεεεε....την κλαούρα, το σκυμμένο κεφάλι και τις καταθλίψεις.

O ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ

Φιλικά ένας Έλληνας

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...