ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

1 Τι κάνουν τα πλοία όταν γερνάνε;;;

Τα πλοία όταν γερνάνε τα σκοτωνουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα διαλάνε !! Γίγαντες της θάλασσας τις περισσότερες φορές "βγαίνουν" με την βία στην στεριά όπου σαν αρπακτικά το περιμένουν οι κάτοικοι της εκάτοστε περιιοχής στην Ινδία ή στο Μπαγκλαντές . 
 
Σε συνθήκες άθλιες και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ανεβαίνουν πάνω στα πλοία όπου αρχίζουν να κόβουν μέχρι να μην αφήσουν ούτε καρφί . Πλοία που αγοράζονται για πολλά εκατομύρια δολλάρια , αναλόγως βέβαια με την χωρητικότητα τους , γίνονται μεσα σε λίγους μήνες σωροί απο σίδερα τα οποία πωλούνται προς πασα χρήση.  
 
Πολλοί βλέποντας τις φωτογραφίες να "τρομοκρατηθούν" απο το θέαμα ,ενώ άλλοι να "λυπηθούν" βλέποντας αυτούς τους γιγαντες να "κατασπαράζονται" απο τα αρπακτκά για ένα κομμάτι σίδερο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες





























































Aπό...http://www.7news.gr

http://anemo-milos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Οι πλοιοκτήτες τους δεν χρειάζονται πλέον αυτά τα πλοία, τα οποία στο χρόνο ζωής τους τους απέδωσαν πολλαπλάσια κέρδη από το κόστος κατασκευής τους. Αν τα χρειάζονταν κι άλλο δεν θα τα εγκατέλειπαν. Πάντως μ' αυτόν τον τρόπο γίνεται η ανακύκλωσή τους. Είναι κρίμα να χαρακτηρίζουμε τους φτωχούς ανθρώπους που τα διαλύουν "αρπακτικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...