ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

0 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ


bomba-1-naiΚαθηγητής Πανεπιστημίου και πυρηνικός επιστήμονας σκοτώθηκε, όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του από οδηγό μοτοσικλέτας στην Τεχεράνη. Δύο άνθρωποι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που προσέγγισε το αυτοκίνητο του Ιρανού επιστήμονα.

Ο ένας τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο.
Ο Ιρανός επιστήμονας εργαζόταν στον σταθμό εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Mehr. Ο αντικυβερνήτης της Τεχεράνης δήλωσε ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή πανεπιστημίου στην Τεχεράνη και ότι στόχος της είναι η όξυνση της κατάστασης και η διατάραξη των εκλογών στο Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Η επίθεση θυμίζει αρκετά τις επιθέσεις κατά πυρηνικών επιστημόνων στο Ιράν πριν από ένα περίπου χρόνο. «Η βόμβα ήταν μαγνητική, όμοια με εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία των επιστημόνων (πριν από έναν χρόνο στην Τεχεράνη) και είναι έργο των σιωνιστών (Ισραηλινών)» δήλωσε ο αντικυβερνήτης Σαφαράλι Μπαράτλου.

Για τις δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων το 2010, το Ιράν είχε ρίξει το φταίξιμο στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Και οι δύο χώρες αρνούνται τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...