ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

0 Οι εντυπωσιακότερες φωτογραφίες της εκατονταετίας

Μια συγκινητική συλλογή φωτογραφιών που αποθεώνουν την ανθρώπινη δύναμη και αντοχή, τον πόνο της απώλειας αγαπημένων, αλλά και τον θρίαμβο της ανθρώπινης ψυχής.


1.


Τρεις αδερφές ποζάρουν ακριβώς στην ίδια θέση τρεις διαφορετικές χρονιές, πολλά χρόνια μετά.

2.


Ένας Ρώσος βετεράνος γονατίζει δίπλα στο τανκ που ήταν στον πόλεμο, καθώς τώρα πια είναι μνημείο.

3.


Ένα παιδί δίνει ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς σε ένα αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στα μέτρα λιτότητας στο Βουκουρέστι.

4.



Ο συνταξιούχος αστυνομικός Ray Lewis συλλαμβάνεται για την συμμετοχή του στις Occupy Wall Street διαδηλώσεις το 2011.

5.



Ένας μοναχός προσεύχεται για έναν ηλικιωμένο άνδρα που πέθανε ξαφνικά, ενώ περίμεναν το τρένο στο Shanxi Taiyuan στη Κίνα.

6.



Ένα σκυλί που λέγεται "Leao" κάθεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στον τάφο του ιδιοκτήτη του, ο οποίος πέθανε στις καταστροφικές κατολισθήσεις κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 15 Ιανουαρίου 2011.

7.



Οι Αμερικανοί αθλητές Tommie Smith (χρυσός) και John Carlos υψώνουν τις γροθιές τους σε χειρονομία αλληλεγύης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στο Μεξικό, ενώ ο Αυστραλός ασημένιος Ολυμπιονίκης Peter Norman φορούσε ένα Ολυμπιακό Σχέδιο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα προς υποστήριξη της διαμαρτυρίας τους. Και οι δύο Αμερικανοί αποβλήθηκαν από τους αγώνες.

8.



Εβραίοι κρατούμενοι κατά τη στιγμή της απελευθέρωσής τους από ένα στρατόπεδο εγκλεισμού κοντά στην Ελβετία το 1945.

9.



Ο John F. Kennedy Jr. χαιρετά το φέρετρο του πατέρα του μαζί με την τιμητική φρουρά.

10.



Χριστιανοί προστατεύουν μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια της προσευχής στο κέντρο των εξεγέρσεων στο Κάιρο της Αιγύπτου, το 2011.

11.



Ένας Βορεοκορεάτης αποχαιρετά έναν συγγενή του από τη Νότια Κορέα που κλαίει, ύστερα από συνάντηση κατά την διάρκεια της διακορεατικής προσωρινής επανένωσης στο χειμερινό θέρετρο Kumgang τον Οκτώβριο του 2010. 436 Νοτιοκορεάτες είχαν τη δυνατότητα να περάσουν τρεις ημέρες με 97 συγγενείς τους, από τους οποίους είχαν χωρίσει από την εποχή του πολέμου 1950-53.

12.



Ένας σκύλος ξαναβρίσκεται με τον ιδιοκτήτη του μετά το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011.

13.



Καθώς μία σειρά στρατιωτών στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά προχωρά προς το τρένο, ο μικρός Whitey Bernard αφήνει το χέρι της μητέρας του για να φτάσει τον μπαμπά του.

14.



Ο ιερέας Luis Padillo δίνει την τελευταία μετάληψη στον στρατιώτη που τραυματίστηκε από πυρά ελεύθερων σκοπευτών κατά τη διάρκεια εξέγερσης στη Βενεζουέλα.

15.



Ο Αυστραλός Scott Jones φιλιά την Καναδή φίλη του Alex Thomas αφότου χτυπήθηκε από έναν αστυνομικό στο Βανκούβερ στις συμπλοκές μετά την ήττα από τους Boston Bruins στο Stanley Cup.

16.



Μια μητέρα παρηγορεί το γιο της στο Concord της Αλαμπάμα, κοντά στο σπίτι του, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από έναν τυφώνα, τον Απρίλιο του 2011.

17.



Ο επιζών του Pearl Harbor, Houston James αγκαλιάζει βαθιά συγκινημένος των πεζοναύτη Mark Graunke Jr. κατά τη διάρκεια της Ημέρα των Βετεράνων στο Dallas. Ο λοχίας Graunke έχασε ένα χέρι, ένα πόδι και τα μάτια του από βόμβα στο Ιράκ τον Ιούλιο του 2004.

18.



Η Phyllis Siegel, 76 (αριστερά) και η Kopelov Κόνι, 84, από την Νέα Υόρκη, αγκαλιάζονται καθώς κατάφεραν να γίνουν το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Manhattan City Clerk's office το 2011.

19.



Ένα 4 μηνών κοριτσάκι έχει διασωθεί ως εκ θαύματος από τους στρατιώτες μετά από 4 μέρες μέσα στα συντρίμμια του ιαπωνικού τσουνάμι.

20.



Ένας Γάλλος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς οι Ναζί καταλαμβάνουν το Παρίσι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

21.



Ο Horace Greasley αντιμετωπίζει προκλητικά την επιθεώρηση του στρατοπέδου από τον Heinrich Himmler. Ο ίδιος έγινε "διάσημος" για το γεγονός ότι έβγαινε από το στρατόπεδο για να συναντήσει την Γερμανίδα που είχε ερωτευτεί.

22.



Ένας πυροσβέστης δίνει νερό σε ένα κοάλα κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βικτώρια της Αυστραλία το 2009.

23.



Ο Robert Peraza καθώς ακούγεται το όνομα του γιου του κατά την 10η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου στο World Trade Center.

24.



Η Jacqueline Kennedy φοράει το ροζ κοστούμι Chanel, "βαμμένο" ακόμα με το αίμα του άντρα της, καθώς ο Lyndon Johnson ορκίζεται Πρόεδρος στο Air Force One.

25.



Η Tanisha Blevin, 5, κρατά το χέρι της επίσης θύμα του τυφώνα Κατρίνα Nita Lagarde, 105, καθώς απομακρύνονται από το συνεδριακό κέντρο στη Νέα Ορλεάνη.

26.



Ένα κορίτσι σε απομόνωση για τον έλεγχο ακτινοβολίας κοιτάζει το σκύλο της μέσα από ένα παράθυρο στην Ιαπωνία στις 14 Μαρτίου 2011.

27.



Οι δημοσιογράφοι Euna Lee και Laura Ling, οι οποίες είχαν συλληφθεί στη Βόρεια Κορέα και καταδικάστηκαν σε 12 χρόνια σκληρής εργασίας, επανασυνδέονται με τις οικογένειές τους στην Καλιφόρνια μετά από μια επιτυχημένη διπλωματική παρέμβαση των ΗΠΑ.

28.



Η Terri Gurrola επανασυνδέεται με την κόρη της, μετά από 7 μήνες υπηρεσίας στο Ιράκ.

29.



Η Jane Rose Kasmir τοποθετεί ένα λουλούδι στις ξιφολόγχες της φρουράς του Πενταγώνου κατά τις διαμαρτυρίες για τον Πόλεμο στο Βιετνάμ τον Οκτώβριο του 1967, κίνηση η οποία έγινε το σύμβολο του κινήματος των λουλουδιών.

30.



Ο άγνωστος επαναστάτης, Tank Man, που στάθηκε μπροστά από μια σειρά κινέζικων τανκ σε μια πράξη περιφρόνησης μετά από τις διαδηλώσεις στην πλατεία Tiananmen το 1989.

31.



Μια άλλη γωνία, από όπου μπορεί κανείς να δει τον Tank Man από μακριά.

32.



Ο Harold Whittles ακούει για πρώτη φορά αφότου ένας γιατρός τοποθετεί ένα ακουστικό στο αριστερό αυτί του.

33.



Η Helen Fisher φιλά την νεκροφόρα που μεταφέρει το σώμα του 20 ετών ξαδέρφου της, καθώς κι άλλων έξι νεκρών στρατιωτών στο Wootton Bassett της Αγγλίας.

34.



Αμερικανοί στρατιώτες βγαίνουν στην ξηρά κατά την διάρκεια της Απόβασης στη Νορμανδία στις 6 Ιουνίου του 1944.

35.



Ένας Γερμανός κρατούμενος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που απελευθερώθηκε από τη Σοβιετική Ένωση, επανασυνδέεται με την κόρη του. Το παιδί δεν είχε δει τον πατέρα της από τότε που ήταν ενός έτους.

36.



Ο 8 ετών Christian Golczynski αποδέχεται την σημαία για τον πατέρα του Marc Golczynski κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου. Ο Marc Golczynski σκοτώθηκε στο Ιράκ, λίγες μέρες πριν επιστρέψει σπίτι.

37.



Ο Pele και ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλλίας Bobby Moore ανταλλάσουν φανέλες το 1970 κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είχε αμαυρωθεί από ρατσιστικές εκδηλώσεις.

38.



Ένας Σουδανός στρατιώτης στέκεται προσοχή την παραμονή της ημέρας ανεξαρτησίας του Νοτίου Σουδάν από το Σουδάν.

39.



Ο Greg Cook αγκαλιάζει την σκύλα του Coco μόλις την βρήκε στο κατεστραμμένο του σπίτι μετά τον τυφώνα στην Αλαμπάμα τον Μάρτιο.

40.



Μια φωτογραφία τραβηγμένη από τον αστροναύτη William Anders κατά την διάρκεια της αποστολής "Απόλλων 8" το 1968

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...