ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

0 Προπαγάνδα υπέρ του "Μεγάλου Αδελφού" σε διαφήμιση της Coca Cola

Την είδηση την πήραμε από το news 247 και αναφέρεται σε διαφημιστικό σποτ της Coca Cola για τη Λατινική Αμερική. Δείτε πως προετοιμάζουν τις κοινωνίες, υποσυνείδητα, να δεχτούν την απόλυτη παρακολούθηση.

Αυτό που μας προξενεί εντύπωση δεν είναι μόνο το περιεχόμενο της διαφήμισης, αφού έχουμε ξαναδεί κι άλλα ανάλογου περιεχομένου διαφημιστικά να προπαγανδίζουν θέσεις της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά το γεγονός πως ακόμα και τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την είδηση σαν κάτι θετικό. Χαρακτηριστικά ο τίτλος της είδησης έχει ως εξής: "Όταν ο Μεγάλος Αδελφός "συλλαμβάνει" τη θετική πλευρά της ζωής".

Παρακάτω σας παραθέτουμε το εν λόγω βίντεο και την είδηση όπως ακριβώς είδαμε δημοσιευμένη...

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Όταν ο Μεγάλος Αδελφός "συλλαμβάνει" τη θετική πλευρά της ζωής

news247 Ιούνιος 16 2012 19:17

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν συνδυάσει την ύπαρξή τους με την καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.

Η διαφήμιση της Coca Cola της Λατινικής Αμερικής μόνταρε πλάνα από υλικό καμερών ασφαλείας από όλο τον κόσμο και αποτέλεσμα είναι το πιο πάνω βίντεο.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στο βίντεο βλέπουμε καθημερινούς ανθρώπους να παρουσιάζουν την "αντι-εγκληματική" του πλευρά.

Από τον άντρα που επιστρέφει το πορτοφόλι που έπεσε από την τσέπη ενός αγνώστου, μέχρι το νεαρό που προσφέρει ένα σακουλάκι με πατατάκια σε έναν άστεγο, το σποτ είναι αφιερωμένο σε όλους τους "τρελούς ήρωες": Καθημερινούς ανθρώπους που αυθόρμητα κάνουν καλές πράξεις, αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...