ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

0 Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!

Στην κατασκευή ενός τεχνητού νησιού προχώρησαν οι Αρχές της Νότιας Αφρικής σε συνεργασία με τους ορνιθολόγους, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν τεχνητό υγροβιότοπο για τα φλαμίνγκο.
perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!
Έτσι κοντά στην πόλη Kimberley ένα νησί σε σχήμα «S» έκανε την εμφάνισή του μέσα σε μια τεχνητή λίμνη, φιλοξενώντας αρχικά 1.000 τεχνητές φωλιές, προκειμένου να προσελκύσουν τα πουλιά να μεταναστεύσουν προς τα εκεί.



perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!
«Επιλέξαμε το συγκεκριμένο σχήμα για να δημιουργήσουμε δύο φιλικούς όρμους στα πτηνά, τα οποία έρχονται πλέον εδώ κατά χιλιάδες. Η δημοτικότητα του νησιού ανάμεσα στα πουλιά ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας, καθώς το επισκέπτονται πάνω από 10.000 φλαμίνγκο κάθε χρόνο», λέει ο ορνιθολόγος Mark Anderson, που επέβλεψε τη δημιουργία του.
perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!
Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί ο πλούσιος «μπουφές» που έχουν στη διάθεσή τους καθημερινά τα φλαμίγκο, ο οποίος περιλαμβάνει φύκια, διάτομα, έντομα και μικρά ψάρια στην τεχνητή λίμνη που περιβάλλει τον υγροβιότοπο.
perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!
Το «νησί των φλαμίγκο» αποτελεί σημαντικό τόπο αναπαραγωγής τους και προστατεύεται από τις διεθνείς συνθήκες, ενώ το θέαμα που αντικρίζει κάποιος κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες είναι εντυπωσιακό: Φλαμίνγκο από τη μία άκρη στην άλλη σε μια απίθανη ροζ μονοχρωμία!
perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...