ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

0 ''Το Roswell ήταν δουλειά των Σοβιετικών.''

Πολλοί λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, συνωμοσιολόγοι και απλοί εραστές της Αναζήτησης, έχουν πειστεί εδώ και δεκαετίες ότι το καλοκαίρι του 1947 ένα εξωγήινο σκάφος συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού, κοντά στην πόλη Roswell, όπου αμέσως έσπευσαν δυνάμεις των Η.Π.Α., περισυνέλλεξαν μερικά εξωγήινα πτώματα και κάλυψαν πλήρως το γεγονός.
Το περίφημο περιστατικό του Roswell είναι αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο θέμα στο χώρο της ουφολογίας και, όπως είναι φυσικό, έχει γεννήσει από τότε δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας...

Τώρα, δυστυχώς για τους λάτρεις των παραπάνω, ένα νέο βιβλίο δίνει μία διαφορετική και ασφαλώς πιο… πεζή εξήγηση για το περιστατικό του Roswell, αναφέροντας ότι δεν σχετίζεται με εξωγήινους ή UFO, αλλά ήταν δουλειά των Σοβιετικών, ειδικότερα του Στάλιν και του Ναζί Δρ Joseph Mengele!

Κατά τη διάρκεια μίας έντονης καταιγίδας τον Ιούλιο του 1947, ένα αντικείμενο συνετρίβη κοντά σε ένα ράντσο, στο Roswell στο Νέο Μεξικό.
Αρχικά, ο αμερικάνικος στρατός ανέφερε ότι επρόκειτο για «ιπτάμενο δίσκο», ωστόσο μερικές ώρες αργότερα όπου και έφθασαν κυβερνητικοί επιστήμονες στην περιοχή, αναδιατύπωσε ότι επρόκειτο για μετεωρολογικό μπαλόνι.
Τώρα, το νέο βιβλίο Area 51 της Annie Jacobsen, το οποίο βασίζεται σε συνεντεύξεις επιστημόνων και μηχανικών που έχουν εργαστεί στη μυστική βάση της Νεβάδα, απορρίπτει την «εξωγήινη» εξήγηση του περιστατικού του Roswell και υποστηρίζει ότι ο Στάλιν επινόησε την ιστορία επηρεασμένος από τη ραδιοφωνική ομιλία Πόλεμος των Κόσμων του Orson Wells, ο οποίος το 1938 με τη δύναμη μονάχα του μικροφώνου είχε καταφέρει να προκαλέσει μαζική υστερία στους πολίτες των Η.Π.Α. αφηγώντας ζωντανά στον αέρα ότι εξωγήινοι επιτίθονται στη Γη!
H συγγραφέας Annie Jacobsen και το νέο της βιβλίο με τίτλο Area 51.
Σύμφωνα με το βιβλίο, το μυστικό σχέδιο του Stalin ξεκίνησε όταν μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η Σοβιετική Ένωση πήρε από τη Γερμανία το Horton Ho 229, ένα μαχητικό σκάφος που εικάζεται ότι είναι ο πρόδρομος του σημερινού βομβαρδιστικού Stealth.
Αμέσως μετά, ο Ναζί γιατρός Mengele, ο οποίος πραγματοποιούσε πειράματα πάνω στους κρατουμένους του Άουσβιτς και ο οποίος είχε πάει στη Νότια Αμερική μετά τον Πόλεμο, διατάχθηκε να δημιουργήσει μερικούς «ανθρωπόμορφους σε μέγεθος μικρών παιδιών πιλότους» με αντάλλαγμα ένα εργαστήριο ευγονικής.
O Josef Stalin
Το βιβλίο αναφέρει ότι το αεροσκάφος Horton Ho 229 γέμισε με παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών που «έμοιαζαν με εξωγήινους» και ο Στάλιν ήθελε να προσγειωθεί στην Αμερική ώστε να προκληθεί μαζική υστερία στους Αμερικανούς, όπως το 1938. Όμως, το αεροσκάφος συνετρίβη και οι Αμερικανοί κάλυψαν το γεγονός…
O Joseph Mengele
Η κύρια πηγή της συγγραφέως είναι ένας πρώην μηχανικός που ισχυρίζεται ότι άρχισε να εργάζεται στην Area 51 και την υπόθεση Roswell από το 19778.
Η συγγραφέας αναφέρει στο βιβλίο της: «Ανακάλυψαν πτώματα γύρω από το σκάφος. Δεν ήταν όμως εξωγήινων όντων. Έμοιαζαν με μικρούς ανθρώπους, σα παιδιά, το κάθε ένα από αυτά είχε ύψος λιγότερο από 1.5 μέτρα. Είχαν ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια και πολύ μεγάλα μάτια».
Δύο από αυτά υποτίθεται ότι όταν βρέθηκαν ήταν ακόμα ζωντανά.
Ο εκπρόσωπος, τέλος, της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. δε θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω τα νέα αυτά στοιχεία: «Δεν έχουμε διαβάσει ακόμα το βιβλίο, γι αυτό δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο», ανέφερε…

http://www.weirdnews.gr/to-roswell-itan-doulia-ton-sovietikon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...