ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

0 Τούρκογλου το πραγματικό όνομα του Ε. Βενιζέλου, σύμφωνα με τους Αμερικανούς!

Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:

Reference id: 09ATHENS1535
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT

1. (SBU)...
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.

ΥΓ. Για το τι σημαίνει το
nee στα αγγλικά δείτε εδώ.
 

Who's Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ...ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ! Είμαστε περίεργοι να δούμε τις αντιδράσεις του Αντιπροέδρου, τώρα που αποκαλύφθηκε το πραγματικό του όνομα!

Συμπληρώνουμε πως, ο Τούρκογλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός με ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!


http://katohika.blogspot.com/2011/09/blog-post_3082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...