ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

0 Αποτελεί αυτή η εικόνα "μήνυμα" από τον άλλο κόσμο;

 Μία οικογένεια Αυστραλών, υποστηρίζει ότι γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική με ένα ενθύμιο το οποίο περιέχει.... μήνυμα από τον άλλο κόσμο!
  Η οικογένεια De Vanny, βρισκόταν για διακοπές στη Χαβάη, όταν επισκέφθηκε το μνημείο που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των νεκρών του του Περλ Χάρμπορ.
  Τουλάχιστον 1.000 αμερικανοί ναύτες έχασαν τη ζωή τους στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Γιαπωνέζων το 1941 και οι σοροί των περισσοτέρων δεν βρέθηκαν ποτέ!
  Η μητέρα της οικογένειας, η Susan, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες πάνω από το μνημείο, στον υγρό τάφο των στρατιωτών, και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, συνειδητοποίησε πως μία από αυτές, ήταν εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες!


  Σύμφωνα πάντα με την ίδια, στην φωτογραφία που βλέπετε έχει εποτυπωθεί μία μορφή που αναδύεται από το νερό. « Την έδειξα στον σύζυγό και στα παιδιά μου, χωρίς να τους πω τι ακριβώς έβλεπα εγώ. Απλά τους ζήτησα να κοιτάξουν τη φωτογραφία. Αμέσως φώναξαν «Ω Θεέ μου είναι ένα πρόσωπο. Το κοιτάξαμε καλύτερα και διαπιστώσαμε ότι το πρόσωπο της εικόνας ήταν θλιμμένο.», λέει η Susan.
  Εσείς, βλέπετε κάτι τέτοιο;

 
 
http://www.pyles.tv/News/optasies-aila-onda-fandasmata/harbor_photo.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...