ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

0 Το παραμύθι συνεχίζεται. Συνδέουν το λιώσιμο των πάγων με την παγκόσμια οικονομία

Το σήριαλ της ψεύτικης κλιματικής απειλής συνεχίζεται.

Σοβαρές επιπτώσεις θέλουν να μας πείσουν ότι έχει και στην παγκόσμια οικονομία η δήθεν κλιματική αλλαγή, αφού οι τεράστιες ποσότητες μεθανίου που υποτίθεται ότι απελευθερώνονται με τον λιώσιμο των πάγων θα έχουν επιπτώσεις με κόστος μεγαλύτερο των 40 τρισεκατομμυρίων ευρώ.


Το μεθάνιο είναι ένα ισχυρό αέριο του θερμοκηπίου που διατηρείται για περίπου δέκα χρόνια στην ατμόσφαιρα, ενώ όπως αναφέρουν συγκεκριμένοι ερευνητές, μεγάλες συγκεντρώσεις μεθανίου υπάρχουν στην παγωμένη τούνδρα της Αρκτικής, αλλά και κάτω από την θάλασσα σε ημιστερεά μορφή.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ενημερώσουμε τους "μεγάλους ερευνητές" ότι η πλειοψηφία της αρκτικής ζώνης αποτελείται από θάλασσα και δεν έχει τούνδρα.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσιεύθηκε μία ακόμη Ολλανδική έρευνα, η οποία ισχυρίζεται ότι δείχνει την καταστροφή που υποτίθεται ότι προκαλείται από την απελευθέρωση του μεθανίου.


Όπως εξηγεί ο συντάκτης της έρευνας, καθηγητής Γκέιλ Γουάιτμαν, από το πανεπιστήμιο Erasmus της Ολλανδίας, «Πρόκειται για μια 'ωρολογιακή βόμβα' στα θεμέλια της παγκόσμιας οικονομίας παρότι αυτό δεν έχει αναγνωριστεί σε παγκόσμια κλίμακα».
Σύμφωνα με την έρευνα, μία μαζική εκπομπή μεθανίου σε μεγάλη κλίμακα, μπορεί να επισπεύσει την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας άνω των δύο βαθμών Κελσίου σε σύγκριση με την προβιομηχανική εποχή κατά 15 ή και 35 χρόνια, δημιουργώντας τεράστιο κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό αντίκτυπο το οποίο θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις ευάλωτες χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, που πλήττονται από ακραία κλιματικά φαινόμενα όπως πλημμύρες, άνοδος της στάθμης των υδάτων, ξηρασίες και επιδημίες.

Το παραμύθι δεν βαρέθηκαν να το πασάρουν εδώ και πενήντα χρόνια τώρα και όλες οι απειλές απλά περνούν σαν υποσυνείδητα μηνύματα σε όλους με υποτιθέμενες ξηρασίες και πλημμύρες και επιδημίες και ότι άλλο μπορεί να απειλήσει τέλος πάντων τους ανθρώπους.


Ο σκοπός είναι διπλός
1. προωθούν τρόμο υποσυνείδητα σε όσους μασάνε ταραμά και φτύνουν και τα κουκούτσια
2. τα παίρνουνε χοντρά με οικολογικούς πράσινους φόρους, όπως η φορολογία των παιδιών επειδή δήθεν μολύνουν το περιβάλλον, με αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, με ενεργειακά πιστοποιητικά σπιτιών και ότι άλλο περιλαμβάνει το μενού της Ατζέντας 21 με σκοπό να αφήνουν τους ανθρώπους στην φτώχεια και την ανέχεια.

Η απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη συνεχίζεται, αλλά η Βενετία, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Μεσογείου, δεν πλημμύρισαν όπως μας παραμύθιαζαν την δεκαετία του ΄70.


 http://www.to-parakseno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...