ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

0 Οι μεγάλες σφαγές σε σχολεία

Οι μεγάλες σφαγές σε σχολεία
Η μακρά λίστα των επιθέσεων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλο τον κόσμο
 
Το μακελειό στο δημοτικό σχολείο της αμερικανικής πολιτείας του Κονέκτικατ την Παρασκευή προστίθεται σε μια μακρά λίστα φονικών επιθέσεων κατά μαθητών σχολείων όλων των βαθμίδων, αλλά και φοιτητών πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο.

 
Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο αιματηρές επιθέσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια από το 1996.

Στις 13 Μαρτίου 1996, στο Ντανμπλέιν, της Σκωτίας, ένας 43χρονος άνεργος σε μια προφανή πράξη εκδίκησης, πυροβολεί και σκοτώνει 16 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον δάσκαλό τους, σε ένα δημοτικό σχολείο. Αμέσως μετά αυτοκτονεί.

Στις 20 Απριλίου 1999, δύο ανήλικοι μαθητές οπλισμένοι με τουφέκια πυροβολούν και σκοτώνουν 12 συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο στο λύκειο Κόλουμπαϊν στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο. Οι δύο ανήλικοι δράστες στη συνέχεια αυτοκτονούν.

Στις 26 Απριλίου 2002, στην Ερφούρτη της Γερμανίας, ένας 19χρονος, ο οποίος είχε αποβληθεί από το γυμνάσιο Γκούτενμπεργκ πηγαίνει στο σχολείο και σκοτώνει 12 καθηγητές, δύο μαθητές, τον γραμματέα του σχολικού ιδρύματος και έναν αστυνομικό, πριν αυτοκτονήσει.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2006, στην αμερικανική πολιτεία της Πενσυλβάνια, ένας δράστης σκοτώνει πέντε κορίτσια σε σχολείο Άμις.

Στις 16 Απριλίου 2007, στο Μπλακσμπεργκ στην αμερικανική Πολιτεία της Βιρτζίνια, ένας 23χρονος φοιτητής από τη Νότια Κορέα πηγαίνει στο Virginia Tech University και σκοτώνει 32 φοιτητές και δασκάλους. Όταν η αστυνομία έφτασε στην πανεπιστημιούπολη, ο δράστης ήταν νεκρός.

Στις 7 Νοεμβρίου 2007, στη φινλανδική πόλη Τουούσουλα, ένας 18χρονος μαθητής σκοτώνει έξι σπουδαστές τη νοσοκόμα του σχολείου και τον διευθυντή, πριν αυτοκτονήσει

Στις 14 Φεβρουαρίου 2008, επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο δράστης -πρώην φοιτητής κοινωνιολογίας-, χάνουν τη ζωή τους σε πανεπιστήμιο, στην αμερικανική Πολιτεία του Ιλλινόις.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2008, δέκα νεκροί σε σχολείο στο Καουχατζόκι, 300 χιλιόμετρα βόρεια-δυτικά της φινλανδικής πρωτεύουσας, Ελσίνκι.

Στις 11 Μαρτίου 2009, ένας 17χρονος πρώην μαθητής πυροβολεί και σκοτώνει εννέα μαθητές και έναν δάσκαλο σε σχολείο στο Βίνεντεν, στη νότια Γερμανία.

Στις 30 Απριλίου 2009, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ένας δράστης σκοτώνει 12 μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ακαδημία Πετρελαίου.

Στις 7 Απριλίου 2011, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ένας πρώην μαθητής σκοτώνει 12 παιδιά και αυτοκτονεί σε δημοτικό σχολείο.

Στις 19 Μαρτίου 2012, ένας καθηγητής θρησκευτικών, οι δύο γιοι του και η κόρη του διευθυντή, σκοτώνονται σε ένα εβραϊκό σχολείο, στην Τουλούζη της Γαλλίας. Ο 23χρονος- αλγερινής καταγωγής- δράστης σκοτώθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας που κράτησε 32 ώρες.

Στις 2 Απριλίου 2012, στο Όκλαντ, στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια, ένας πρώην φοιτητής σκοτώνει επτά άτομα.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2012 τουλάχιστον είκοσι μαθητές δημοτικού και έξι ενήλικες σκοτώθηκαν στο σχολείο στο Νιουτάουν, του Κονέκτικατ. Νεκρός και ο δράστης.
 
TOVIMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...