ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

0 Το 2012 μέσα από φωτογραφίες

Το 2012 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει. Καλή ή κακή χρονιά, θα μας το δείξει η ιστορία στο μέλλον. Πολλά συνέβησαν και φέτος παγκοσμίως. Εξεγέρσεις στις αραβικές χώρες, διαδηλώσεις στην Ελλάδα αλλά και αλλού λόγω της οικονομικής κρίσης, Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο κ.ά. Δείτε 12 φωτογραφίες του 2012.

16 Ιανουαρίου. Ένας καβαλάρης περνάει μέσα από τη φωτιά με το άλογο του στο μικρό χωριό San Bartolome de Pinares της Ισπανίας. Προς τιμή του San Anton, προστάτη των ζώων, τα άλογα περνάνε μέσα από φωτιές την παραμονή της γιορτής του. (Jasper Juinen/Getty Images)

7 Φεβρουαρίου. Τα φανάρια είναι καλυμμένα με πάγο στην παραθαλάσσια πόλη της Αδριατικής Senj στην Κροατία. (AP Photo/Darko Bandic)

12 Φεβρουαρίου. Ένας αστυνομικός έχει πιάσει φωτιά κατά τη διάρκεια συμπλοκών με διαδηλωτές στην Αθήνα. (Aris Messinis/AFP/Getty Images)

15 Απριλίου. Ο Snoop Dogg στη σκηνή με το ολόγραμμα του Tupac Shakur κατά τη διάρκεια του Coachella 2012 στο Indio της Καλιφόρνιας. (Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

20 Μαΐου. Το ρολόι του πύργου Modenesi της Finale Emilia, μετά τον σεισμό στη Φεράρα της Ιταλίας. (Roberto Serra/Iguana Press/Getty Images)

4 Μαΐου. Ο Nate Cummins ιππεύει το άλογο του τη νύχτα πριν την Υπερπανσέληνο στο Three Forks της Μοντάνα. (Reuters/Jim Urquhart)

15 Ιουνίου. Σύριος μαχητής κουβαλάει ένα εκτοξευτήρα RPG κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τον συριακό στρατό κοντά στην Idlib της Συρίας. (AP Photo/Khalil Hamra)

6 Σεπτεμβρίου. Ένας αστυνομικός διαμαρτύρεται για τις περικοπές στους μισθούς έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα. (Kostas Tsironis/AFP/Getty Images) #

11 Οκτωβρίου. Ένα F/A-18 Hornet της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας σε επίδειξη πάνω από το Axalp. (Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images)

14 Οκτωβρίου. Ο Αυστριακός Felix Baumgartner ετοιμάζεται για το άλμα από την στρατόσφαιρα για το Red Bull Stratos. (AP Photo/Red Bull Stratos)

29 Οκτωβρίου. Η Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος εξαιτίας του Sandy. (© Eric Chang [@EricStrange])

14 Νοεμβρίου. Η έκλειψη ηλίου όπως την είδαν οι Αυστραλοί. (Ian Hitchcock/Getty Images)

πηγή: theatlantic.com - theatlantic.com - theatlantic.com

Ξωτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...