ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 Paul Krugman : Σώστε την οικονομία με μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων! (σχέδιο Blue Beam ενόψει;)

Ο Paul Krugman (κορυφαίος Αμερικανός οικονομολόγος και συγγραφέας, βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών), έχει μια ανορθόδοξη πρόταση για τη σωτηρία της οικονομίας: μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων:
Δείτε το βίντεο (από το CNN): 



Krugman: “Σκεφτείτε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – αν και υπήρχαν πραγματικά αρνητικές κοινωνικές δαπάνες προϊόντων και όμως βγήκαμε έξω (από την κρίση)... Αν ανακαλύπταμε ότι εξωγήινοι από το διάστημα σχεδιάζουν να επιτεθούν και χρειαζόμασταν μια μαζική συγκέντρωση για την αντιμετώπιση της εξωγήινης απειλής, και ο πληθωρισμός και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού ερχόντουσαν σε δευτερεύουσα θέση μπροστά σε αυτό, αυτή πτώση θα τελείωνε σε 18 μήνες. Και τότε, αν ανακαλύπταμε, ‘ουπς, κάναμε λάθος’, θα ήμασταν ακόμα καλύτερα ... Υπήρξε ένα επεισόδιο του Twilight Zone όπως αυτό, στο οποίο οι επιστήμονες λένε ψέματα για απειλή από εξωγήινους, για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης. Λοιπόν, αυτή τη φορά το χρειαζόμαστε για να πάρουμε κάποια δημοσιονομικά κίνητρα”.

“Think about World War II -- that was actually negative social product spending and yet it brought us out... If we discovered that space aliens were planning to attack and we needed a massive build-up to counter the space alien threat, and inflation and budget deficits took secondary place to that, this slump would be over in 18 months. And then if we discovered, "whoops, we made a mistake," we'd [still] be better... There was a Twilight Zone episode like this, in which scientists fake an alien threat in order to achieve world peace. Well, this time we need it to get some fiscal stimulus”.
- Το σχέδιο Blue Beam ενόψει;
Στο παρακάτω βίντεο ο Δρ Michio Kaku, διάσημος Ιάπωνας φυσικός, συγγραφέας και πολέμιος της NWO, μιλάει σε εταιρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή ψεύτικη εξωγήινη εισβολή.
Δείτε το βίντεο:


Το Project Blue Beam είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα και οι ανησυχίες της κυβέρνησης οδηγούν σε μία πλαστή εισβολή εξωγήινων για να προχωρήσει η ατζέντα για τη δημιουργία της πολύ αναμενόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Τι καλύτερος τρόπος για να κάνει τους ανθρώπους να παραδώσουν ότι απέμεινε από τα δικαιώματά τους και τις ελευθερίες τους, μπροστά σε ένα ασυναγώνιστο εχθρό από έναν άλλο κόσμο;
Το γεγονός ότι ο Michio Kaku βρίσκεται σε ένα εμπορικό ελεγχόμενο μέσο μαζικής ενημέρωσης και μιλάει γι 'αυτό, είναι αρκετό για να χτυπήσει ο κώδωνας του κινδύνου.
Και όπως ο πρώην Ναζί και πρώην επικεφαλής της NASA είπε κάποτε .... «Το τελευταίο χαρτί, το τελευταίο χαρτί που παίζουμε θα είναι μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων"
Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, η Dr. Carol Rosin, βραβευμένη εκπαιδευτικός, συντάκτης, αεροδιαστημικός, σύμβουλος διαστήματος και πυραυλικής άμυνας και σημερινή πρόεδρος του Ινστιτούτο για τη Συνεργασία στο Διάστημα (ISCOS), η οποία υπήρξε εκπρόσωπος του Wernher von Braun (Βέρνερ φον Μπράουν), πατέρα της πυραυλικής τεχνολογίας, (πρώην αξιωματικού των ΕςΕς), καταθέτει για την συνάντησή της μαζί του. Ο Wernher von Braun της είπε: “Ναι θα υπάρξουν πολλοί εχθροί για τους οποίους θα κατασκευάσουμε την διαστημική οπλική άμυνα, πρώτα θα είναι οι Ρώσοι -και όντως υπήρχε η σοβιετική απειλή εκείνη την εποχή-, μετά θα υπάρξουν τρομοκράτες, μετά τα τριτοκοσμικά έθνη (εδώ είμαστε τώρα), και μετά θα υπάρξουν αστεροειδείς, και μετά -επαναλάμβανε ξανά και ξανά και ξανά- το τελευταίο τους χαρτί, το τελευταίο τους χαρτί θα είναι η εξωγήινη απειλή”.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...