ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 ΕΚΤΑΚΤΟ: Όλοι στο Σύνταγμα αύριο για την παιδεία

Διήμερο κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, συζήτηση με θέμα: Πανεπιστήμιο για την κοινωνία και όχι για τις επιχειρήσεις.
Μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες, η κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη βουλή, νομοσχέδιο που κατεδαφίζει την ανώτατη εκπαίδευση.
Η πανεπιστημιακή κοινότητα αντιδρά και απαιτεί να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο...


Η πρωτοβουλία πανεπιστημιακών ενάντια στο πανεπιστήμιο του μνημονίου, σε συνεργασία με τη συνέλευση της πλατείας Συντάγματος διοργανώνει διήμερο κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, συζήτηση με θέμα:
Πανεπιστήμιο για την κοινωνία και όχι για τις επιχειρήσεις
Συμμετέχουν:
Κώστας Δουζίνας αντιπρύτανης Birkbeck Π/μίου Λονδίνου
Σίμος Σιμόπουλος πρύτανης του ΕΜΠ,
Λάζαρος Απέκης τέως πρόεδρος ΠΟΣΔΕΠ,
Αντρέας Νοταράς λέκτορας στο Πάντειο,
Σταύρος Παναγιωτίδης μεταπτυχιακός φοιτητής
Ομιλητές από τη συνέλευση της πλατείας.
Η συζήτηση θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα λειτουργεί έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας με έργα Αναστασίου, Δερβενιώτη, Ζερβού, Καλαϊτζή, Πετρουλάκη, Στάθη, Χερουβείμ κ.α.
Πριν αρχίσει η συζήτηση θα προβάλλονται βίντεο. Το ηθικό θα ανυψώνουν οι Τυμπανιστές της Πλατείας.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...