ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

 Oι επιστήμονες έχουν μάθει να πιστεύουν μόνο σε αποδείξεις για να πειστούν σε κάτι το οπoίο είναι παράξενο, ανεξήγητο, ή ακόμα και υπερφυσικό. Όταν δεν μπορούν να βρουν κάποιες αποδείξεις τότε λένε ότι στο μέλλον η επιστήμη κάποια στιγμή θα τα εξηγήσει!! Δηλαδή πιστεύουν ότι κάθε τι έχει την επιστημονική του εξήγηση. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί τους θα συμφωνήσω ως προς τα φυσικά…..

Όμως στην περίπτωση που αναφέρουμε τώρα δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τους επιστήμονες, τους μπερδεύει και τους κάνει να νιώθουν άβολα μπερδεύοντας τα λογία τους!! Έχουν δίκιο γιατί δεν μπορεί ότι έχουν μάθει να ανατρέπετε, δηλαδή ήξεραν π.χ. ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί με τους δεινόσαυρους, όμως έρχονται ατράνταχτες αποδείξεις ότι όχι μόνο ζούσαν αλλά προϋπήρχαν αυτών των ζώων!!! Σε αυτήν την αναφορά μου θα συνεχίσω με φωτογραφίες να σας δίνω αποδείξεις για ευρήματα τα οποία δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να υπάρχουν!!


Στην Ινδία υπάρχει ο περίφημος Πυλώνας της Ασόκα ( Ashoka ), είναι μια συμπαγή μάζα σιδήρου, που έχει ύψος 23 πόδια ψηλό ( 7,ο10 μέτρα ), και ζυγίζει 6 τόνους. Ο πυλώνας αυτός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων των αρχαιολόγων αλλά και των μεταλλουργών, καθώς έχει αντέξει την διάβρωση αλλά και την αποσύνθεση για τουλάχιστον 4.000 χρόνια!!!

Το παράξενο με τον πυλώνα αυτόν είναι ότι κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο φτιάχτηκε, αν και υπάρχει μια επιγραφή επάνω του η οποία αναφέρει ότι ανεγέρθηκε προς τιμή του θεού Βίσνου και στην μνήμη του βασιλιά Gupta Chandragupta II ( 375-413 μ.Χ. ).  Ο πυλώνας αυτός ήταν σε άλλη τοποθεσία και είναι ένα αίνιγμα το πώς μεταφέρθηκε στην σημερινή τοποθεσία . Ο πυλώνας έχει σφυρηλατηθεί το 98% μάζας του, είναι μια τεχνική που σήμερα κανένας μεταλλουργός δεν γνωρίζει, εκτός αυτό υπάρχει και ένα συστατικό μέταλλου το οποίο δεν αναγνωρίζεται από κανέναν επιστήμονα αλλά ούτε έχει βρεθεί σαν συστατικό. Κάποιοι μελετητές του πυλώνα λένε ότι οι αρχαίοι Ινδοί χρησιμοποίησαν κάποιον μετεωρίτη αφού πρώτα τον επεξεργάστηκαν και έλιωσαν, μαζί με τα υπόλοιπα μέταλλα. Είναι γνωστό ότι όλοι οι μετεωρίτες το 95% είναι από μέταλλο, μέχρι στιγμής από όσο μπορώ και γνωρίζω όλοι οι μετεωρίτες έχουν γνωστά στοιχεία μετάλλων που υπάρχουν και στην γη. Ίσως αυτός ο μετεωρίτης που λένε ότι χρησιμοποίησαν οι τεχνίτες να είχε κάποιο μετάλλευμα που δεν γνωρίζουμε ή σε κάποια αρχαία λατομία της Ινδίας βρήκαν το άγνωστο μέταλλο. Όπως λένε όμως οι γεωλόγοι θα πρέπει να πήγανε πολύ βαθειά ………

Στην Νότιο Αφρική κοντά στο Ottosdal  βρέθηκαν εκατοντάδες  μικρές σφαιρικές  μπάλες από 0,5 έως 10  εκατοστά το μέγεθος τους. Σε αυτές σφαίρες δόθηκε η ονομασία Klerksdorp, η αρχαιολογική μέτρησης ηλικίας έδειξε 2.500.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια (!!!!), μα στο βάθος που βρέθηκαν από τους ανθρακωρύχους η ηλικία των ιζημάτων είναι πάνω από 3.000.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια ( !!!! ). Το απίστευτο με όλη αυτήν την ιστορία είναι το ποσό παλαιά είναι τα αντικείμενα αυτά, κανένας δεν ξέρει για πιο σκοπό αλλά και ποιοι τις φτιάξανε. Ειδικά αυτές οι σφαίρες όταν άρχισαν οι δειγματοληπτικές εξετάσεις εκεί τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέρον αλλά και πιο περίεργα αλλά και αινιγματικά για τις συστατικά τους.

Μέσω της πετρογραφικής εξέτασης αλλά και εξετάσεων X-Ray  αλλά και με δειγματοληψία  από κάποιες σφαίρες έδειξε και διαπιστώθηκε ότι αποτελείτε : Από Αιματίτη ( Fe203 ) ή Βολλαστονίτη ( CaSi03 ) τα οποία αναμιγνύονται με μικροποσότητες Αιματίτη και Γαιτίτη ( FeOOH )!!!! Βεβαία υπάρχουν και αλλά συστατικά αυτά όμως είναι που έκαναν εντύπωση στους επιστήμονες πιο πολύ από όλα. Αυτό σημαίνει ότι όποιοι και να έφτιαξαν τις  αυτές σφαίρες πρέπει η τεχνολογία τους να είναι υπέρ εξελικτική!!

Η κάθε μια σφαίρα είναι διαφορετική από την άλλη σε εξωτερική όψη, στην αρχή οι επιστήμονες νόμιζαν ότι τα ψεγάδια που υπάρχουν πάνω τους είχαν γίνει από την φθορά των δισεκατομμυρίων χρόνων. Μα οι αναλύσεις δείξανε ότι ούτε χαράζονται αλλά ούτε διαβρώνονται!!!! Εκτός από αυτές τις απίστευτες ιδιότητες που έχουν η  NASA ανακάλυψε και κάτι άλλο. Όλες οι μεταλλικές σφαίρες περιστρέφονται δυο φορές τον χρόνο γύρω από τον άξονα τους ( !!!!;;:!!!! ). Επίσης διαπιστώθηκε ότι όλες οι σφαίρες έχουν την απόλυτη ισορροπία με απίστευτη ακρίβεια 1-100 χιλιοστά της ίντσας (!!!!!). O Dr Hund ειδικός της NASA ότι σήμερα δεν υπάρχει τέτοια τεχνολογία πουθενά επάνω στην γη ώστε να φτιαχτεί κάτι τόσο τέλειο σε τόσο μικρά αντικείμενα. Δηλαδή να δημιουργήσει μια τόσο λεπτή και τέλεια ισορροπία!!! Δήλωσε επίσης ότι αν κάποτε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο σε συνθήκες  μηδενικής βαρύτητας!!!!

Μέχρι και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν ξέρει κανένας τι είναι οι σφαίρες αυτές, ποιοι τις έφτιαξαν, κάποιοι λένε ότι απεικονίζουν κάποιους πλανήτες , άλλοι λένε  ότι ίσως πρόκειται για κάποιο προϊστορικό παιχνίδι (;) κάποιοι άλλοι μιλάνε ότι είναι αντικείμενα που χρησιμοποιούν κάποιοι μάγοι στην μέση γη, μα η πιο τρελή θεωρία είναι ότι είναι οι απόγονοι της γης και όταν θα ανατιναχτεί ο πλανήτης αυτά τα αντικείμενα θα διασκορπιστούν στο διάστημα για να μεγαλώσουν και να γίνουν γόνιμοι πλανήτες όπως η γη (!!!!!::::!!!!!).

Σε μια εργασία που έγινε από τρεις εργάτες το 1872 στην λίμνη  Winnipesaukee στο Meredith του New Hampshire ανοίγοντας τρύπες για να περάσουν στύλους για τον τηλέγραφο ανακάλυψαν μια πολύ παράξενη πέτρα σε σχήμα αυγού. Το σχήμα της είναι ωοειδές έχει 4 ίντσες μήκος ( 10.001) πόντους και 2 ίντσες παχύ ( 5.οο1 ) πόντους η πέτρα είναι λεία με σκούρο μαύρο χρώμα με παράξενα σύμβολα επάνω σμιλευμένα.
Η πέτρα δόθηκε από τους εργάτες στην Seneca Ladd,s  γιατί ήταν αυτοί που τους είχε προσλάβει για να ανοίξουν τους λύκους για τον τηλέγραφο στο κτήμα της. Μετά τον θάνατο της μια από τις κόρες της το έδωσε στο μουσείο του  New Hampshire.

Η μια πλευρά της πέτρας δείχνει ένα στάχυ και αλλά διάφορα στοιχεία, η άλλη πλευρά δείχνει να υπάρχουν κάτι σαν ανεστραμμένα βέλη, υπάρχει ένα φεγγάρι μια σπείρα και μικρές τελείες. Υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο αλλά και ένα μικρό τρίγωνο.  Από κάτω από την πέτρα στον πάτο της δηλαδή υπάρχει μια περίεργη τρύπα που φτάνει έως την μέση της πέτρας. Υπάρχει και άλλη μια στην κορυφή της πιο μικρή από την άλλη αλλά δεν φτάνει τόσο βαθιά. Από ότι φαίνεται η πέτρα από τις γρατζουνιές που έχει στο κάτω μέρος της πρέπει να έμπαινε σε κάτι το μεταλλικό και να στεκότανε. Οι γεωλογικές εξέτασης που έγιναν στην πέτρα δείχνουν ότι είναι ένα είδος Χαλαζίτη που προέρχεται από Ψαμμίτη. Αυτό το είδος πετρώματος είναι γνωστό στην περιοχή από τους γεωλόγους.

Το 1994 έγινε η πρώτη επίσημη εξέταση από ειδικούς στην πέτρα, πιστεύουν ότι αυτή πέτρα είναι κάτι σαν ιερό αντικείμενο των Ινδιάνων και φτιάχτηκε για κάποιο είδος  αναγκαίας ειρήνης!! Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι φτιάχτηκε από κάποιους παλαιούς μάγους  που ανήκουν στην μαγεία της Wicca! Αυτό το λένε γιατί τα σύμβολα επάνω στην πέτρα είναι παγανιστικά και σύμβολα μαγείας όπως λένε. Βάση πάντα των συμβόλων που έχει επάνω της η πέτρα  και τις ανάλογες αναλύσεις που έγιναν στις σμιλευμένες περιοχές της πέτρας έδειξε ότι η ηλικία της ξεπερνά τα 2.000.000 χρόνια. Από ότι λένε οι ειδικοί εκεί που βρέθηκε η πέτρα αλλά και το βάθος της δεν δικαιολογούν να ήταν εκεί τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι την είχαν στα χέρια τους και ίσως να την έχασαν και με τα χρόνια να βρέθηκε σε τόσο μικρό βάθος.

Ένα άλλο ανεξήγητο είναι οι τέλειες σμιλεύσεις που έχουν γίνει πάνω στην πέτρα. Είναι σαν να τις έχει κάνει κάποιο τέλειο εργαλείο, είναι σαν να μη  έγινε χειροποίητο. Η υπόθεση της πέτρας δεν έχει κλείσει οι Αμερικανοί επιστήμονες είπαν ότι θα επανέλθουν στο ζήτημα αυτό για περεταίρω έρευνες.

Ένα από τα πιο τρελά ευρήματα είναι ένας βράχος ο οποίος σε ένα σημείο του περιέχει δύο ακίδες μεταλλικές με ένα μικρό κύκλο χαραγμένο τριγύρω τους!!! Αν και οι γεωλόγοι πέρασαν πολλές ώρες με το να καθαρίζουν την συγκεκριμένη περιοχή γύρω από τις ακίδες δεν περίμεναν ποτέ να δουν ένα αποτέλεσμα σαν πρίζα ( !!!;;;!!! ).

Για πολλούς επιστήμονες όταν άκουσαν για αυτό το εύρημα δεν πίστευαν με τίποτα ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, μόνο όταν το είδαν από κοντά, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!! Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  διαπίστωσαν ότι ο βράχος έχει ελαφριά  μαρμαρυγία, τα υλικά που έδειξε η ανάλυση είναι : Φυσικός Χαλαζίας με Αστρίων γρανίτη. Δεν υπάρχουν πουθενά προσθήκη τσιμέντου ρητίνης ή οτιδήποτε άλλο κονίαμα που να προϋποθέτει ότι πρόκειται για κάποια φάρσα. Η ηλικία της πέτρας μέσω των ακίδων έδειξε ότι είναι 100.000 χρόνων παλιό!! Δεν ξέρουν ούτε την χρήση του ούτε ποιος της έφτιαξε ή ποιοι.

Αν δεν έπαιρνε η NASA τον βράχο για περεταίρω εξετάσεις οι οποίες δεν έχουν τελειώσει ακόμη, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι πρόκειται περί φάρσας. Δεν έχουν ακόμη γνωστοποιήσει το μέρος που βρέθηκε και πως, υπάρχουν βεβαία πολλά μέρη που λέγονται ότι βρέθηκε εγώ όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω αν δεν είμαι σίγουρος πιο είναι. Μετά τις τελικές εξετάσεις της NASA θα πουν που και πως βρέθηκε. Κάποιες κακές γλώσσες είπαν ότι δοκίμασαν και την έβαλαν στο ρεύμα, η πέτρα άρχισε να πάλετε όπως ένα κινητό τηλέφωνο που έχει δόνηση και έβγαζε και ένα είδος υπέρηχου!!!  Αυτό δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια για αυτό και το τοποθετώ με κάθε επιφύλαξη …….

Οι αναφορές μου με τα αρχαία προϊστορικά απολιθωμένα ευρήματα δεν τελειώνουν εδώ θα συνεχίσω και σε άλλες μου αναφορές. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...