ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΚΕΦΑΛΙΆ ΖΩΏΝ!!!


 

Αν είστε συναισθηματικά δεμένοι με τα ζώα ή είστε απλά ζωόφιλοι και αγαπάτε τα ζώα θα σας έλεγα να μην διαβάσετε αυτό το άρθρο!! Το ανεβάζω για να δουν κάποιοι που λένε ότι δεν κάνουν κακό οι επιστήμονες με τα πειράματα που τους κάνουν αλλά και για να δείξω σε κάποιους που είχε φτάσει η επιστήμη Από το 1959 γιατί λένε ότι δεν είναι έτσι!! Από το 1950 η Αμερική αλλά και η Ρωσία είχαν αρχίσει έναν περίεργο συναγωνισμό με έρευνες που θύμιζαν την ιστορία του δόκτορα Φρανκεστάιν!! Ήταν το περίφημο σχέδιο έρευνας που οι Αμερικανοί το είχαν ονομάσει  << ο Ακέφαλος Καβαλάρης  >> και η Ρώσοι το είχαν ονομάσει  << Ζωή Μετά Θάνατο >>!!

Όλα τα πειράματα γινόντουσαν με τον πρωταρχικό σκοπό όταν κάποιος αιχμάλωτος πέθαινε να μπορούσαν οι μυστικές υπηρεσίες και των δυο χωρών να μπορούν να συλλέγουν στοιχεία από τους νεκρούς!! Έτσι λοιπόν οι επιστήμονες άρχισαν μανιωδώς τα πειράματα, με τι άλλο: μα φυσικά με τους φίλους μας τα ζώα!! Θα μου πείτε δεν πρέπει να κάνουν πειράματα για αρρώστιες και παθήσεις ώστε να είναι για όφελος δικό μας αυτό ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση; Συμφωνώ εν μέρη όχι όμως να βασανίζονται και να χάνουν την ζωή τους από αυτά τα βασανιστικά πειράματα που τους κάνουν ή ακόμα όπως θα δείτε παρακάτω και μετά θάνατον να μην βρίσκουν ησυχία!!


Ο Ρόμπερτ Γούαιτ είναι ένας από τους γιατρούς οπού ασχολήθηκε  με το περίφημο σχέδιο << Ακέφαλος Καβαλάρης >> . Για την Αμερικάνικη κυβέρνηση θεωρείτο ο καλύτερος γιατρός στον κόσμο. Όταν δόθηκε η διαταγή από το πεντάγωνο να ξεκινήσουν τα πειράματα αυτά ο δόκτορας Γούαιτ ενθουσιάστηκε πολύ με αυτό που θα έκανε, έτσι έπιασε αμέσως δουλειά. Τα πειράματα ήταν να βρουν τρόπο να μπορέσουν πάρουν πληροφορίες από νεκρούς ανθρώπους, δηλαδή με κάποιο τρόπο να τους ξαναφέρουν στην ζωή!!  Έγιναν χιλιάδες ακρωτηριασμοί από χιλιάδες ζώα που τους αφαιρούσαν τα κεφάλια μόνο και μόνο για να κάνουν τα φρικιαστικά τους πειράματα!!

Τελικά κατέληξε να κάνει πειράματα μόνο με μαϊμούδες και πιθήκους γιατί έλεγε ότι είναι οι πιο κοντινοί μας συγγενείς. Είχε καταφέρει όπως και οι Ρώσοι πολλά πράγματα. Έτσι το 1970 εκτός από το μυστικό αυτό περίφημο πρόγραμμα ήθελε να ξεκινήσει να κάνει πειράματα όπως μεταμοσχεύσεις κεφαλιών από δότες σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να κουνηθούν από το λαιμό τους και κάτω!! Προχώρησε λοιπόν σε μια επέμβαση μιας νεκρής μαϊμούς. Εφόσον της αφαίρεσε το κεφάλι της, έκοψε από μιας άλλης το κεφάλι που  όπως είπε ο ίδιος που ήταν τετραπληγική ( άραγε πώς να έγινε τετραπληγική; ) και το ένωσε μετά από πολύωρη εγχείρηση στο σώμα της πεθαμένης!! Οπού και έγινε με επιτυχία στις 22/ 3/ 1970!!

Όπως είπε ο γιατρός και η ομάδα του το πιο δύσκολο σημείο ήταν το να κόψουν το κεφάλι και να το ξανά συνδέσουν στο άλλο σώμα!! Όλα παγαίνανε καλά ώσπου άρχισε η μαϊμού να συνέρχεται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η μαϊμού κατάλαβε ότι αυτό δεν ήταν το σώμα της από τις κινήσεις που έκανε με τα χέρια της ψηλαφίζοντας το παντού. Όταν ο δόκτορας Γούαιτ πήγε να την εξέταση εκείνη τον δάγκωσε σοβαρά στον λαιμό. Η μαϊμού ύστερα από λίγες μέρες πέθανε από σοβαρές επιπλοκές!! Τελικά ο δόκτορας Γούαιτ γνώρισε την κατακραυγή του κόσμου και η Αμερικάνικη κυβέρνηση διέκοψε τα πειράματα αυτά όπως είπαν και δήλωσαν!! Έτσι νόμιζαν όλοι ώσπου ο διάσημος ηθοποιός Κρίστοφερ Ρίβς έπεσε από το άλογο του και έμεινε παράλυτος τελείως.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε κάνει ανακοίνωση στην τηλεόραση ότι είχε έρθει σε επαφή με κάποια ιατρική ομάδα ώστε να του αφαιρούσαν το κεφάλι και να το τοποθετούσαν σε ένα άλλο σώμα από συμβατό δότη!!! Αν και είχε ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες παρά όλους του κινδύνους ο φουκαράς ο Κρίστοφερ Ρίβς απεβίωσε προτού γίνει η επέμβαση!! ( Κρίστοφερ Ρίβς  ήταν ο ηθοποιός που γνώρισε ο κόσμος μέσα από τις θρυλικές ταινίες του Σούπερμαν ).  Αυτό και μόνο δείχνει ότι όχι μόνο δεν σταμάτησαν τα πειράματα αλλά υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι τις έχουν τελειοποιήσει!!

Στην απέναντι πλευρά στην Ρωσία ο καθηγητής Σεργκέι Μπρουκχονένκο έχει βιντεοσκοπήσει το κεφάλι ενός σκύλου που είχε αφαιρεθεί και το ξανά επαναφέρει στην ζωή!!! Το παραθέτω σε ένα βίντεο αποκαλυπτικό και σοκαριστικό!! Στην αρχή του βίντεο περίπου για ένα λεπτό δείχνει όλη την διαδικασία σε καρτούν ύστερα ακόλουθη όλη η αληθινή διαδικασία που έγινε με το πείραμα του κομμένου κεφαλιού δείχνοντας το κομμένο κεφάλι του σκύλου να αντιδρά σε όλα τα πειράματα όπως ήταν εν ζωή!! Ο συγκεκριμένος διακεκριμένος ιατρός ήταν ο πρώτος που έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας στην Ρωσία!! Για τους Ρώσους δεν έχω δυστυχώς κάποιες παραπάνω πληροφορίες να σας παραθέσω αλλά πιστεύω ότι το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα!! Φανταστείτε αν τότε είχαν την δυνατότητα να κάνουν τέτοια πράγματα τι είναι ικανοί να κάνουν σήμερα!! Δυστυχώς τα άμοιρα τα ζώα ήταν και θα συνεχίσουν να είναι τα θύματα για το καλό της ανθρωπότητας!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

http://www.invisiblelycans.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...