ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

0 ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΆ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΈΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Κινέζοι αρχαιολόγοι προβληματίστηκαν αλλά και εξακολουθούν να προβληματίζονται μετά από μια τυχαία αρχαιολογική ανακάλυψη που έγινε τυχαία σε ένα τάφο 400 ετών που δεν είχε συλιστεί μέχρι την ανακάλυψη του. Για τις ανάγκες μια Κινέζικης ταινίας έπρεπε να ανοιχτούν κάποιες τρύπες στο έδαφος οπού κατά λάθος πέσανε σε ένα τάφο!! Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη γιατί δεν περίμεναν να υπήρχε ένας αρχαίος τάφος κάτω από τα πόδια τους. Αυτό όμως που δεν περίμεναν με τίποτα να βρουν στον τάφο αυτό ήταν ένα Ελβετικό ρολόι!!! Ένα ρολόι 100 χρονών το οποίο φοριόταν στο δάχτυλο όπως τα δαχτυλίδια!!
Όταν έφτασαν οι αρχαιολόγοι άρχισαν αμέσως οι εργασίες καθαρισμού του τάφου, βρήκαν πολλά αντικείμενα που έδωσε και την χρονολογία του τάφου η οποία ήταν 400 ετών!! Μα αυτό που τους έκανε να παραξενευτούν και να μην μπορούν να το πιστέψουν με τίποτα είναι με ένα Ελβετικό ρολόι που φοριόταν στο δάχτυλο 100 ετών παλιό!!
Όπως ακριβώς σκέφτεστε και εσείς αυτήν την στιγμή έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι αρχαιολόγοι. Πως είναι δυνατόν αυτό το εύρημα 100 ετών να βρίσκετε σε ένα τάφο ανέγγιχτο 400 ετών; Μήπως πρόκειται για κάποια φάρσα;  Οι αρχαιολόγοι δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημη εξήγηση το πώς μπορεί να βρέθηκε μέσα σε ένα σφραγισμένο τάφο 400 ετών……. 
 
Και δεν νομίζω να δώσουν ποτέ.
Από την άλλη βεβαία υπάρχουν πολλές θεωρίες με την δημοφιλέστερη ότι ο νεκρός ήταν από το μέλλον και είχε βρεθεί εκείνη τη  χρονική περίοδο εκεί. Ίσως αρρώστησε με συνέπια να πεθάνει οπού και τον έθαψαν εκεί μαζί με το δαχτυλίδι ρολόι που φορούσε. Ίσως!! Ίσως όμως ο νεκρός να ήταν κάτι άλλο κάτι το οποίο γεννιέται για να ταξιδεύει από μόνος του χωρίς μηχανές στον χρόνο!! Είναι κάτι για το οποίο θα το αναφέρω μεμονωμένα, ίσως να πρόκειται για έναν Χρονίρ!! ( Hronir!! ) με υλική υπόσταση………
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ένας πολύ παράξενος βράχος αλλά και πραγματικό αίνιγμα για τους γεωλόγους όλης της γης βρίσκετε στην Αμερική, στην δυτική Βιρτζίνια. Ένα μέρος του βράχου αυτού μεταφέρθηκε από τον Jennings Randolph  όταν κατασκεύαζαν ένα φράγμα για την εξοικονόμηση νερού της περιοχής. Ανατινάζοντας κάποια τμήματα τεραστίων βράχων του βουνού βρεθήκαν τα κομμάτια αυτά.
 
Τον βραχο αυτό μοναδικό στον κοσμο με τετια σχεδια επανο του, του δωσανε το ονομα ο Βραχος Βαφλα!! ( Waffle ). Oλο σχεδον εκεινο το κοματι του βουνου είχε αυτό το σχεδιο ( ish ) αλλά σημερα βρεισκετε κατω από το νερο του φραγματος. Εκεινη την εποχη το εργο του φραγματος δεν επρεπε να σταματησει και ετσι δεν δοθυκε σημασια καθολου από τις αρχειολογυκες υπερεσιες παρά ολο ότι οι γαιολογοι τονησαν με ιδιετερα εντονο τονο ότι η φυση δεν μπορει να φτια ξει τετια σχεδια!!!
Αν και εγεινε μεγαλη διαμαχη μεταξει γαιολογων και αρχαιολογων τα εργα συνεχηστηκαν στην δυτικη Βιρτζινια σκεπαζωντας και καταστρεφωντας για πάντα κάτι που ισος ανηκε σε καπιον παναρχαιο πολιτισμο!!!!
Πολλά έχουν ειπωθεί για τον βράχο αυτό, μέχρι ότι πρόκειται για τεχνητό βράχο που κάποιοι θελαν να κάνουν κάποια κρύα φάρσα!!  Ποιος όμως θα καθόταν να έφτιαχνε ένα περίπλοκο σχέδιο σε τέτοια κλίμακα σμιλεύοντας τον βράχο για μήνες!! Από την άλλη υπάρχει ολόκληρο συνεργείο οικοδόμησης που λέει ότι όλο το βουνό όταν κόπηκε από τους δυναμίτες ότι ήταν έτσι!! Υπάρχουν φωτογραφίες του βουνού που τις έχει στην διάθεση του το μουσείο φυσικής ιστορίας της Βιρτζίνια!!!
Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι έργο εξωγήινων, αν είναι γιατί πράγμα πρόκειται; Από τον ίδιο τον βράχο οπού και σώζετε σήμερα έχει ξεσπάσει μια τεράστια διαμάχη ανάμεσα στους γεωλόγους. Ο λόγος είναι γιατί κάποιους από αυτούς πιστεύουν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι τεχνητό!!
 
Πολλοί γεωλόγοι έχουν διατυπώσει την εξής εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.
Πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει από φορτισμένα ηλεκτρικά φαινόμενα τα οποία εγκλωβίζονται με τα χρονιά και επειδή ο ηλεκτρισμός θέλει να διαφύγει από την πίεση που δέχεται τόσα εκατομμύρια χρονιά, προσπαθώντας να βρει διέξοδο δημιουργεί αυτά τα σχέδια. Ε ( !!!!!;;;;!!!!! ) ότι καταλάβατε, κατάλαβα!!  Εκεί είναι που οι γεωλόγοι σκοτώνονται αναμεταξύ τους, και γω να ήμουν στην θέση τους το ίδιο θα έκανα! Πως είναι δυνατόν ένα μικρό φορτίο ηλεκτρισμού να κάνει τέτοια σχέδια με ακρίβεια σκαλισμένα επάνω στους βράχους;
 
Το να έκανε όπως πολλοί γεωλόγοι λένε κάποια αποτυπώματα ότι πέρασε ήλεκτρων από την περιοχή αυτή θα γινόταν δεκτό, και αυτό πάλι από 1 έως 2.5 πόντους μήκος. Δεν θα έκανε τέτοιο σχέδιο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες σας.
Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι έργο των Ατλάντων χωρίς να εξηγούν τι έργο είναι, κάποιοι άλλοι μιλάνε για πανάρχαια έργα των εσωγήινων και με τις μετακινήσεις του εδάφους μετακινήθηκε προς την επιφάνεια, ναι να συμφωνήσω αλλά τι είναι; Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία εξήγηση το τι είναι αυτό το σχέδιο, κάποιοι γεωλόγοι λένε ότι είναι φυσικό φαινόμενο και ότι η φύση κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει καλλιτέχνης και παρά πολλοί γεωλόγοι δεν συμφωνούν με αυτό και λένε ότι είναι τεχνητό. Οι αρχαιολόγοι από την άλλη πιστεύουν ότι είναι τεχνητό περιμένοντας να ξεκαθαρίσει τον γρίφο οι γεωλόγοι για να προχωρήσουν σε περεταίρω εξηγήσεις!!
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Τον Ιούνιο του 1934 η οικογένεια Hahn  ανακάλυψε ένα κομμάτι βράχου έξω από το Λονδίνο σε έναν καταρράκτη. Ο βράχος αυτό είχε πάνω του ένα σφυρί μεταλλικό όπως φαίνεται και στην φωτογραφία με ένα κομμάτι ξύλου το οποίο δεν είχε σαπίσει αλλά ούτε και το μέταλλο του σφυριού είχε πάθει κάποια διάβρωσης από τα χρόνια τα οποία είχαν περάσει. Όσο απίστευτο και να σας φαίνεται η χρονολογική εξέταση έδειξε από 75 εκατομμύρια χρόνια έως 100 εκατομμύρια  χρόνια πίσω!!!!
Η ανάλυση των ειδικών έδειξαν ότι αποτελείτε από μια ασυνήθιστη μεταλλουργία 96% σιδηρο,2,6% χλώριο, και 0,74% θειο ( χωρίς άνθρακα!! ). Ενώ η πυκνότητα του μετάλλου δείχνει εξαιρετική ποιότητα χύτευσης, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τα σημερινά μέσα που διαθέτουμε σαν τεχνολογία!!!
Η πυκνότητα του σιδήρου δείχνει να είναι πιο καθαρή από εκείνη ενός αεροπλάνου που είναι από αλουμίνιο. Δηλαδή, το εσωτερικό του μετάλλου είναι πεντακάθαρο χωρίς φυσαλίδες αέρος( !!!!! )
Αν και προσπάθησαν πολλές φορές να πετύχουν κάτι τέτοιο με την πιο σύγχρονη βιομηχανία μετάλλων δεν το κατάφεραν, να φτιάξουν ένα μέταλλο χωρίς φυσαλίδες αέρος το εσωτερικό του!!
Αν  και τα στοιχειά δειγματοληψίας από τους ειδικούς δείχνουν ότι έχει γήινα στοιχεία πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το σφυρί αυτό είναι εξωγήινο. Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ τόσα χρόνια ερευνών που κάνω, εφόσον βλέπουν ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία γιατί συνεχίζουν να πιστεύουν κάτι που φτιάχτηκε στην γη ότι φτιάχτηκε έξω από την γη!!
Εγώ θα προτιμήσω να πω ότι ίσως είναι έργο εσωγήινων ή ότι κάποιος πανάρχαιος πολιτισμός είχε καταφέρει να έχει τα μέσα και την τεχνολογία να φτιάξει τέτοια αντικείμενα, λέω αντικείμενα γιατί δεν είναι το μοναδικό όπως θα δούμε και πιο κάτω!! Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ξύλο πως και δεν έχει σαπίσει τόσα εκατομμύρια χρόνια που έχουν περάσει!! Οι αναλύσεις έδειξαν ότι όπως είναι επεξεργασμένο το μέταλλο του σιδήρου δημιουργεί ένα είδος ηλεκτρόλυσης που δεν αφήνει κανέναν μύκητα ή μικρόβιο να αναπτυχθεί επάνω στο ξύλο ( !!! ). Φανταστείτε τι είδους τεχνολογίας ήταν αυτή που το έφτιαξε, αν και κάποιοι ειδικοί λένε ότι μόνο κάποιοι μάγιστροι ή αλχημιστές θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Πόσο μου αρέσει όταν επιστήμονες σοβαροί ξεστομίζουν τέτοιες αναφορές. Μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί μια λογική εξήγηση το ποιος και το ποτέ φτιάχτηκε αυτό το σφυρί…….
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ο κύβος του Σάλτσμπουργκ είναι μια μάζα σιδήρου, ζυγίζει 785 γραμμάρια, και οι διαστάσεις του είναι 67 χ 67 χ 47 χιλιοστά. Βρέθηκε στο Wolfsegg στην Αυστρία το 1885. Βρέθηκε θαμμένο μέσα σε τριτογενή λιγνίτη ( ο λιγνίτης σχηματίστηκε 60 εκατομμύρια χρόνια πριν, κατά την διάρκεια του παλαιό κυανού περιόδου!!! ). Τέσσερεις από τις πλευρές του είναι επίπεδες και δυο είναι κυρτές, στην μέση του αντικειμένου υπάρχει χαραγμένο ένα αυλάκι από κάτω έως πάνω.
Αρχικά πίστευαν ότι ήταν ένα κομμάτι από μετεωρίτη που έπεσε στην γη από το βαθύ διάστημα, μα μεταγενέστερα όταν άρχισαν να κάνουν αναλύσεις των στοιχείων του έδειξε κάτι άλλο. Το 1966 έγινε η πρώτη ανάλυση, η οποία δεν βρήκε ίχνη του νικελίου, του χρωμίου και του κοβαλτίου, αλλά και του σιδήρου!! Αυτό το γεγονός δηλώνει ότι δεν είναι μετεωρίτης, ενώ η έλλειψη θειου δηλώνει ότι δεν είναι σιδηροπυρίτης όπως πολλοί νόμιζαν!!
 
Αναλύσεις ξανά έγιναν το 1973  ο Dr Hubert Mattlianer δήλωσε ότι είναι ένα κομμάτι σίδερο δεδομένης της χαμηλής περιεκτικότητας του σε μαγνήσιο. Έτσι πιστεύει ότι είναι ένα κομμάτι εξαρτήματος από ένα είδος μηχανής που έκανε εξορύξεις εκατομμύρια χρόνια πριν!!! Ακόμα δεν έχουν δοθεί επίσημες εξηγήσεις τι είναι και το τι κάνει ή τι έκανε Αυτό που μπορούν να πουν με σιγουριά είναι ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο το οποίο δεν έφτιαξε η φύση μα όντα με εφυή νοημοσύνη!!
 
Οι αναφορές για τα αρχαία προϊστορικά απολιθώματα δεν τελειώνουν εδώ  θα συνεχιστούν με το part 4. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να θυμάστε, αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.
http://www.invisiblelycans.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...