ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

0 Στα «άκρα» οι πολιτικές συγκρούσεις! Η Ελλάδα απειλείται με χάος!

Οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας του κοινοβουλίου, και η εισβολή των εργαζομένων του Σκαραμαγκά παρουσία δύο βουλευτών στο πεντάγωνο δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στο πολιτικό σκηνικό.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι ορισμένοι επιθυμούν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Γι΄ αυτό τον λόγο αποφασίστηκε ο Πρωθυπουργός επιστρέφοντας από το Παρίσι να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ο Αντώνης Σαμαράς πριν μπει στο Μέγαρο Μαξίμου τόνισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μετατρέψει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι.

«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια τόλμη και την ίδια αποφασιστικότητα για το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Το μήνυμα Σαμαρά απευθύνονταν τόσο προς τους συνδικαλιστές όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καθώς δύο βουλευτές οι κύριοι Κουρουμπλής και Χαλβατζής ήταν παρόντες στο Πεντάγωνο.

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί στο κοινοβούλιο

Για ακόμα μια φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έγιναν «αρνητικοί» πρωταγωνιστές στην βουλή. Επιτέθηκαν εκτοξεύοντας ύβρεις εναντίον του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Hλίας Κασιδιάρης, στρέφοντας τα πυρά του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είπε : «Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι «είναι 25% Έλληνας».

«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και ο οχετός των ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει, η δημοκρατία θα νικήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν» απάντησε ο Γιάννης Μανιάτης προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησαν να φωνάζουν.

«Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Είστε λαμόγια. Κλέφτες. Κύριε Μανιάτη πάμε μαζί στην Αργολίδα που θα σας πάρουν με τα πορτοκάλια» φώναζαν βγαίνοντας από την αίθουσα εξοργισμένοι. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την Ολομέλεια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...