ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

0 Ομογενείς: Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση, δεν την θέλουμε στην Αστόρια

Ομογενείς: Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση, δεν την θέλουμε στην Αστόρια
Οι ομογενείς Ελληνοαμερικανοι εξέφρασαν την αντίθεσή
την εμφάνιση της «νεοναζιστικής» όπως είπαν Χρυσής Αυγής στην πόλη τους.

Το συγκεκριμένο θέμα κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο των ομογενειακών ιστοσελίδων με αφορμή μία φωτογραφία με ομογενείς οι οποίοι φορούν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και γράφουν «Πυρήνας Νέας Υόρκης».

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής Θανάσης Τσιτσάς στο κεντρικό δελτίο του ANT1, ο συνήγορος του πολίτη της Νέας Υόρκης, μαζί με Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς, βουλευτές, μέλη της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων και εβραϊκές οργανώσεις, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα της Αθηνάς στην κεντρική πλατεία της Αστόριας και καταδίκασαν την εμφάνιση του ακροδεξιού κόμματος στην πόλη.

 
Μάλιστα όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες ημέρες τους δρόμους της περιοχής έχουν κατακλύσει φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που καλεί τους ομογενείς να την στηρίξουν.
 http://www.blog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...