ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

0 Το μισοβυθισμένο παλάτι

Είναι το μοναδικό μισοβυθισμένο παλάτι στον κόσμο. Δεν βρίσκεται στη Βενετία, αλλά στην Ινδία και ονομάζεται Τζαλ Μαχάλ.

Χτίστηκε στο κέντρο της λίμνης  Σαγκάρ και ήταν η θερινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας...

Το παλάτι χτίστηκε το 1799  δίπλα από την πόλη Τζαϊπούρ, πρωτεύουσα του ινδικού κρατιδίου Ρατζαστάν, και αποτελεί στολίδι της περιοχής με τα πανάκριβα μάρμαρά του, τους πολύτιμους λίθους του και τις χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες.

Με τα χρόνια όμως το  Τζαλ Μαχάλ άρχισε να βουλιάζει στα νερά της λίμνης, με αποτέλεσμα να απομείνει σχεδόν το μισό μόνο πάνω από το νερό! Συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτοι όροφοι έχουν βυθιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...