ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

0 ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Ο Επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής του Βατικανού, ο Αρχιεπίσκοπος Dominque Mamberti, λέει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ότι ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις ηθικές αρχές που στηρίζουν την οργάνωση, εκφράζοντας την απογοήτευση του, ότι δεν υπάρχει ακόμα παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο αρχιεπίσκοπος δηλώνει ότι τα διεθνή προβλήματα και οι οικονομικοί φόβοι οφείλονται σε "μια βαθιά ανθρωπολογική κρίση-που είναι, μια απώλεια της κοινής κατανόησης του τι είναι αληθινά ανθρώπινο." 
Ο αξιωματούχος του Βατικανού εξήγησε ότι «μόνο μια διεθνή κοινότητα δένεται σταθερά στις αυθεντικές αυθεντικές αξίες που συνάδουν με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που μπορεί να παράγει βιώσιμες λύσεις στους νέους τύπους συγκρούσεων ».

Αναφερόμενος στην τρομοκρατία, είπε ότι εκεί έπρεπε να είναι μια συναίνεση θνησιμότητας ως αντίδοτο στους «νέους τύπους συγκρούσεων που ξεκίνησαν από διεθνείς ομίλους  που διέδωσαν μια ψευδο-θρησκευτική ιδεολογία της περιφρόνησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αστική ειρήνη.» είπε ότι το πρόβλημα εμφανίζεται "πιο κατάφωρα από τις τρέχουσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, και ιδίως στη Συρία."


Ο αρχιεπίσκοπος εγκωμίασε το έργο του ΟΗΕ για την παγκόσμια ειρήνη, αλλά αισθάνθηκε ότι η δομή έλειπε, δηλώνοντας την οργάνωση «που στερήθηκε από τη δύναμη της ενότητας και της πειστικής δύναμης που θα μπορούσε νόμιμα να έχει» λόγω της έλλειψης μιας σαφούς διεθνούς συμφωνίας στις βασικές ηθικές αρχές, όπως εκείνοι που εκτέθηκαν νωρίτερα στις θεμελιώδεις διεθνείς συμφωνίες στα ανθρώπινα δικαιώματα.

atheatignosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...