ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

0 Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά


Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (2)

Η 9χρονη Bhawana Thami από το χωριό Dolakha του Νεπάλ γνώρισε από πολύ μικρή το σκληρό «πρόσωπο» της ζωής, καθώς γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας γνώρισε το ρατσισμό και την απομόνωση.


Η Bhawana γεννήθηκε με το μισό της πρόσωπο καλυμμένο από μια τεράστια ελιά και τρίχες, με αποτέλεσμα από νωρίς να της προσδώσουν το χαρακτηρισμό «τέρας» και μάγισσα.

Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα υγείας της, το οποίο μπορούσε να εξελιχθεί σε κακοήθη καρκίνο αν δεν ελάμβανε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, οι συγχωριανοί της απομόνωσαν εξαιτίας αυτού ολόκληρη την οικογένειά της.

Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (1)
Ο πατέρας της, που δεν ήθελε να βλέπει την κόρη του να πληγώνεται στην προσπάθειά του να την προστατέψει δεν της επέτρεπε να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη, μέχρι που μια μέρα ένας δημοσιογράφος την τράβηξε φωτογραφία και… της την έδειξε, γράφει η Daily Mail.
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (2)
Από τότε η Bhawana άρχισε να νιώθει αποστροφή, φόβο και σοκ για την όψη της.
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (3)
Με τη βοήθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Child Workers το μικρό κορίτσι υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση πριν από ένα χρόνο. Φέτος έκανε τη δεύτερη επέμβαση, αφαιρώντας εξ ολοκλήρου τις τρίχες από το πρόσωπό της, με τον πατέρα της να ελπίζει ότι θα έχει μια πιο φυσιολογική ζωή στο εξής.
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (4)
Μια τρίτη επέμβαση θα ακολουθήσει όταν γίνει 14 ετών, ενώ η μικρή Bhawana έχει αρχίσει ήδη να συναναστρέφεται με τα παιδιά της κοινότητάς της.
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (5)
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (6)
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (7)
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (8)
Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (9)
Πηγή: newsbeast.gr

 http://www.otherside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...