ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

0 Elephantine Colossus: Το πιο παράξενο ξενοδοχείο του Μπρούκλιν

Ένα διάγραμμα του 1885 του Elephantine Colossus, γνωστό ως "the Elephant Hotel" - φωτογραφία

Το ξενοδοχείο άνοιξε το 1885. Ήταν ένα παχύδερμο 12 ορόφων με 31 όργανα-θεματικά δωμάτια που κοιτούσε προς τον ωκεανό και διέθετε κατάστρωμα παρατηρητηρίου και καπνοπωλείο στο πόδι του.

"Το 'Δωμάτιο Στομάχι' ... είναι ένα τριγωνικό δωμάτιο διαστάσεων 19 επί 10 μέτρων. Από το στομάχι οι εξερευνητές περνούν από το διάφραγμα του ελέφαντα και από το συκώτι του στον αριστερό πνεύμονα του, όπου θα δημιουργηθεί ένα μουσείο το καλοκαίρι. Μετά περνάει κανείς στον 'Ώμο', μετά στο 'Cheek Room', όπου μπορεί κανείς να δει τον ωκεανό από το δεξί μάτι του ελέφαντα", έγραφε ο Τύπος της εποχής.

Στα τέλη του 1890, τα δωμάτια του χρησιμοποιούνταν σαν οίκος ανοχής.

Όπως με πολλά κτήρια του Coney Island, το ξενοδοχείο κάηκε, πέφτοντας θύμα μιας φωτιάς που ξέσπασε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1896, που κατέκαψε το κοντινό Shaw Channel Chute, ένα τρενάκι που κύκλωνε το ξενοδοχείο -συχνά το ανέφεραν σαν "Elephant Scenic Railway".


Το 1886

Ενώ κατασκευαζόταν - φωτογραφία

Ξωτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...