ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

0 Δεν ήταν στημένη η τρομοκρατική επίθεση στην Βοστόνη? Δες να ανατριχιάσει η καρδια σου!!!!

Το παρατήρησε κανείς αυτό? Ένα Tweet στο διαδίκτυο ενημέρωσε ότι θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη απέναντι από την βιβλιοθήκη της Βοστόνης!
Έδωσε μάλιστα και χρονο "σε ένα λεπτό" Άλλα αν κοιτάξεις μέσα από google map θα δεις ότι η βιβλιοθήκη ήταν ακριβώς εκεί που έγινε και η έκρηξη από τους τρομοκράτες και μάλιστα μιλάμε για την ίδια ώρα!!
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί την ίδια μέρα που έγινε η "τρομοκρατική" επίθεση υπήρχε και άσκηση (ως συνήθως) για βόμβες από τα παλικαράκια (bombing squad).
 Δες το βίντεο που δείχνει ακριβώς τι εννοούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...