ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 Εντυπωσιακό ναυάγιο κοσμεί λίμνη του ΚαναδάΎφαλοι, κοράλλια και βράχια καλυμμένα με βρύα και λειχήνες κρύβονται μέσα στις περισσότερες λίμνες. Ωστόσο τα νερά της λίμνης Χιούρον στον Καναδά κοσμεί κάτι εντελώς διαφορετικό και ασυνήθιστο: Ένα πανέμορφο ναυάγιο βυθισμένο σε βάθος 6 μόλις μέτρων.

Το Σουιπστεικς κατασκευάστηκε το 1867 και ήταν ένα σχετικά μικρό καράβι που μετέφερε κάρβουνο στις Μεγάλες λίμνες. Η «βασιλεία» του ωστόσο κράτησε μόλις 18 χρόνια, αφού το 1885 βυθίστηκε και πλέον μετά την παρέμβαση της φύσης, αποτελεί μοναδική διακόσμηση για τα νερά της λίμνης Χιούρον στην περιοχή Τομπερμορι στο Οντάριο του Καναδά.

Σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, η ύπαρξη του ναυαγίου προσδίδει μία εξωτική νότα στην περιοχή, ενώ δύτες και τουρίστες από όλο τον κόσμο το επισκέπτονται το Οντάριο για να το θαυμάσουν. Αν και το σκαρί του καταστρέφεται με το πέρασμα του χρόνου, θεωρείται ακόμα ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα ναυάγια σε λίμνη που ανακαλύφθηκε ποτέ.

Κάντε μία βουτιά στο μαγευτικό ναυάγιο μέσα από το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Δείτε το βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...