ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 8 καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ Grammy

 Παρ’ ότι τα παρακάτω ονόματα αποτελούν μεγαθήρια της μουσικής βιομηχανίας, με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλον τον κόσμο και καριέρα δεκαετιών, δεν ανέβηκαν ποτέ στη σκηνή για να παραλάβουν κάποιο βραβείο Grammy για ένα από τα πασίγνωστα τραγούδια τους, παρά μόνο αυτό για τη συνολική τους προσφορά στη μουσική.

The Doors

Το 2007 και αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο του Jim Morrisson, ένα βραβείο Grammy για την προσφορά τους στη rock σκηνή, δόθηκε στους Doors.

Bob Marley

Ο θρύλος της reggae, που το album του «Legend» είναι ένα από τα albums με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία, έλαβε μετά θάνατον, το 2001, ένα βραβείο για τη συνολική του προσφορά στη μουσική.


Diana Ross

Η Ross είχε την πρώτη της υποψηφιότητα για Grammy το 1964 μαζί με τις Supremes και το πασίγνωστο κομμάτι «Baby Love». Μία ακόμη υποψηφιότητα κέρδισε το 1970 με το «Ain’t No Mountain High Enough» και μία για τον δίσκο «Endless Love» το 1981. Τον περασμένο χρόνο, η επιτροπή της έδωσε το Lifetime Achievement Award.

Janis Joplin

Ακόμα μία καλλιτέχνιδα, που δεν απέσπασε ποτέ βραβείο Grammy για κάποιο τραγούδι της, έλαβε βραβείο αναγνώρισης για τη συνολική της προσφορά το 2005.

The Beach Boys

Οι Καλιφορνέζοι με το πασίγνωστο hit «Surfin’ USA» και πολλά Νο 1 στα charts, αναγνωρίστηκαν μόνο για τη συνολική προσφορά τους το 2001. Αργότερα, το 2004, ο τραγουδιστής τους Brian Wilson όμως, κέρδισε ένα βραβείο Grammy ως solo καλλιτέχνης.

Led Zeppelin

Το θρυλικό συγκρότημα έλαβε κι αυτό βραβείο για τη συνολική του παρουσία στη μουσική, το 2005, χωρίς να έχει αποσπάσει ποτέ ξανά βραβείο Grammy. Ο Robert Plant όμως, κέρδισε έξι Grammy μαζί με την Alison Krauss το 2007.

The Who

Το βρετανικό συγκρότημα, παρ’ ότι έχει στο ενεργητικό του τον rock ύμνο «My Generation» και τη rock opera «Quadrophrenia», κέρδισε μόνο το Lifetime Achievement Award το 2001.

Buddy Holly

Παρά τη σύντομη καριέρα του, που διακόπηκε απότομα με τον θάνατό του σε αεροπορικό δυστύχημα το 1959, η μουσική κληρονομιά του άφησε ανεξίτηλο σημάδι, δικαιολογώντας πλήρως ένα Grammy για την προσφορά το 1997.

http://web-parrot.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...